Teresa Forcades: "La sexualitat és fonamental no només per reproduir-se sinó també per correlacionar-se"



El Sopar Debat 2009 organitzat per Valors en col·laboració amb Acció Catòlica Obrera, Cristianisme Segle XXI, Justícia i Pau del Maresme i Grup Tercer Món Mataró ha estat un èxit d'assistència, amb 125 persones congregades aquesta nit al Casal de la parròquia de Sant Josep de Mataró. L'encarregada d'impartir la conferència ha estat la religiosa benedictina Teresa Forcades, que ha ofert una visió suggerent i innovadora respecte el món del plaer. Forcades ha criticat la tradicional visió repressora del món del plaer per part de l'Església Catòlica: "El que és bo és de Déu, per tant el que és plaent és de Déu", ha dit. En un altre moment de la intervenció Forcades ha assegurat que la sexualitat és fonamental no només per reproduir-se sinó també per correlacionar-se i també per aprendre el desig de Déu".

· Recull de fotografies de l'acte per Marc de San Pedro clicant aquí.
· Article de Ramon Bassas, col·laborador de 'Valors', al seu bloc: "Una nit de plaer amb la Teresa", clicant aquí.

Comentaris

marisa ha dit…
Teresa estoy interesada en esta conferencia, pero no se catalan. Seria mucho pedir, me mandases una tradución al castellano.
Me imagino lo muy ocupada que puedas estar, de modo que te digo que soy paciente.
Gracias un saludo
mi correo es: marusapastora@hotmail.com
Joan Salicru ha dit…
Hola Marisa,
Si te parece envíame un email a joansalicru@hotmail.com para que podamos comentar la cuestión.
Muchas gracias.
Joan Salicrú
sabateret ha dit…
Moltes gràcies per publicar aquesta informació. De mesos ençà estic intentant esbrinar on fa conferència na Teresa Forcades. Estic molt interessat en sentir-la en directe. Crec que aquest proper hivern n'imparteix una a Barcelona però no record el lloc ni dia. Algú ho sap?
Moltes gràcies.
Joan Salicru ha dit…
Sabateret,
escriu-me a joansalicru@hotmail.com i en parlem.
joan
Anònim ha dit…
Saludos, estoy muy interesada en leer esta conferencia de Teresa Forcades en español y gracias por tu esfuerzo en publicarla.

Entrades populars