L'Autoestima: estimar-se a un mateix sense arribar a desbocar l'ego





Aquest segon dissabte de febrer, el Valors a l'alça que fem des de la revista Valors i Mataró Ràdio a l'emissora nacional La Xarxa, ha dedicat al valor de l'Autoestima, amb una tertúlia protagonitzada per Neus Calleja, psicòloga i directora del Telèfon de l'Esperança, i Sergi Corbella, doctor especialista en psicologia clínica, psicoterapeuta i professor de la Universitat Ramon Llull.

"La manca d'Autoestima acostuma a venir de la lectura excessivament negativa d'un fet que ens ha passat", hi diu Sergi Corbella.  "Cal conèixer els nostres punts febles no per sentir-nos malament, sinó per saber on cal fer incidència. L'Autoestima implica saber quins són els teus punts forts i quins són els teus punts febles", ha reflexionat per la seva banda Neus Calleja. Podeu llegir la resta de piulades aquí.

La proposta del programa va a càrrec de Sílvia Fernández, responsable de l'àrea infanto-juvenil de l'ITA, que ha editat un manual centrat en la millora de l'autoestima per evitar els transtorns alimentaris. Finalment, com sempre, el conte a càrrec del col·lectiu Vivim del Cuentu, que en aquesta ocasió us recomano especialment.

Comentaris

Entrades populars