Aquest mes de maig, la sostenibilitat al 'Mataró, ciutat de valors'



El projecte 'Mataró, ciutat de valors' que duem a terme conjuntament des de Valors amb l'Ajuntament de Mataró arriba al seu cinquè mes de vida. En aquest ocasió el valor tractat és la sostenibilitat, que es planteja no estrictament des d'un punt de vista ecològic, el més clàssic.

Des de l'equip promotor, ens sentim molt orgullosos de la programació d'aquest mes perquè demostra que l'objectiu prioritari del projecte s'està acomplint: fer que les entitats -i per tant els ciutadans- siguin els protagonistes d'aquest projecte. Destaquen els actes proposats i treballats juntament amb la Casa Capell, l'Escola Montserrat Solà o la colla castellera Capgrossos de Mataró.

Com sempre, una de les peces claus del tractament que cada valor té en el marc del projecte Mataró, ciutat de valors són els vídeos que recorden un personatge històric local vinculat al valor tractat -Joan Cabanyes, sobre aquestes línies-, una personalitat reconeguda que l'exemplifica ara mateix -Pep Riera, aquí a sota- i un ciutadà anònim -d'aquells que treballen des de la discreció- vinculats a aquest valor, en aquest cas Gregorio Muñoz-Ramoz de l'SPAS -encara més a sota-.



Comentaris

Entrades populars