Els dos expresidents a 'Valors'
















A l'esquerra, setembre de 2004. Jordi Pujol parla al Foment Mataroní convidat per Valors. Jo sóc a la dreta del president, la Maria Coll a l'esquerra. A la dreta, moment de l'entrevista d'aquest dilluns a l'expresident Maragall, acompanyats del diputat Toni Comín.

Si el número 6 de la revista Valors, el juny de 2004, l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ens concedia una entrevista per parlar sobre els valors europeus -entrevista que tindria una rèplica en la conferència de Pujol al Foment Mataroní el setembre d'aquell mateix any- aquesta setmana l'equip de direcció de la revista ha pogut entrevistar l'altre expresident de la Generalitat viu, Pasqual Maragall. El contingut d'aquesta entrevista es publicarà al número del mes de maig, dedicat a l'entusiasme. De moment ja podeu veure'n un petit tastet en forma de vídeo. Si esteu interessats en tenir l'entrevista, podeu demanar des d'ara mateix un exemplar del número aquí. També us recomano l'article que Cinto Amat publica aquest mes a la revista sobre el maig del 68, ara que fa quaranta anys d'aquells fets de difícil interpretació encara. Això és el que procura en Cinto, interpretar.

El número d'entrevistats a què ha tingut accés Valors fins a aquest moment. A la web valors.org podeu consultar per exemple el contingut de l'entrevista que ara fa dos anys ens va concedir la periodista Mònica Terribas, nomenada ahir nova directora de TV3.

Però això no és tot perquè de cara al 14 de juny, dissabte al matí, a la sala Cabañes de Mataró, la revista prepara la celebració de la I Jornada Valors i Compromís, per celebrar l'arribada al número 50, que s'escaurà aquest mes de juny de 2008. Comptarem amb el president Pujol i els primeres espases Francesc Torralba, Toni Comín i Begoña Roman.

Comentaris

elpatidescobert ha dit…
Esperarem amb desig l'entusiasme maragallià...

Entrades populars