Mataró Ràdio des de la Fira de l'Arbre | Més Ddm.com

La periodista de Mataró Ràdio Clara Sánchez entrevista Emili Solà aquest migdia a l'estand de Mataró Ràdio a la Fira de l'Arbre.

Els informatius de Mataró Ràdio -i una part important dels programes de l'emissora- s'han desplaçat durant tot el cap de setmana a la XXXIena edició de la Fira de l'Arbre. Amb aquesta emissió des del carrer, la primera que fem del 2009, s'obre de fet un cicle que ja no es tancarà fins acabada la darrera festa popular de barri perquè ja és gairebé costum la presència de Mataró Ràdio en tot el cicle festiu que comença amb aquesta Fira de l'Arbre i sobretot des de Sant Jordi i fins l'Onze de Setembre. Només pot tenir sentir una ràdio a la ciutat si és una emissora enganxada al territori, a les preocupacions, a les ocupacions, als desitjos, als interessos dels ciutadans de Mataró, de les quatre mil persones que ens escolten dia a dia segons el Baròmetre de la Comunicació i l'enquesta encarregada per l'Ajuntament de Mataró a la Diputació de Barcelona. El dia que les ràdios locals perdin aquest contacte, aquesta barreja amb el carrer, estaran perdudes.

Lucas Masciano al Diaridelamusica.com



Lucas Masciano, artista argentí establert a Barcelona, va omplir divendres la sala Privat de Mataró del seu pop de carrer. Un pop que beu de referències ben diverses, que deixen entreveure l‘eclèctic passat musical d’aquest compositor tot terreny. Les seves peces, curtes i directes, aboquen referències de rock, funk, reggae, rumba i fins i tot melodies típiques de cantautor.

Comentaris

Entrades populars