Promocionant la VI Jornada Valors sobre la Fraternitat



El cap de setmana passat era a França i allà ja sabeu que és habitual trobar-se per les parets dels edificis públics el lema "Egalité, liberté et fraternité", la veritat és que a casa nostra la noció de Fraternitat és gairebé inexistent. Poca gent entén de seguida a què ens referim quan parlem de Fraternitat. Només quan s'apunta que aquest mot s'ha traduït com a solidaritat alguns ho entenen una mica més.

Tot i que Rafel Jorba, francòfil, ens recordava preparant aquesta Jornada que en realitat aquest eslògan de la Revolució Francesa incorporava també un quart valor, la Diversitat, el cert és que la Fraternitat és la pota coixa dels tres valors més coneguts per a tothom. I per això hem decidit dedicar la nostra Jornada anual a aquest tema, tancant també tot un seguit d'activitats que hem fet al voltant de la celebració del número 100 de la revista, aparegut el mes de gener.

Aquests dies estem de promoció pels mitjans de Mataró i el Maresme. Així, sobre aquestes línies podeu veure l'entrevista que la Regina Aleñà em va fer aquest dijous a La Fàbrica. També he representat Valors en entrevistes a Mataró Ràdio amb la Maria Lluïsa Aranaz, a Ràdio Canet amb en Daniel Grao i a Ràdio Pineda amb la Maria Josep Hernàndez. Igualment, han aparegut informacions del tema a Capgròs i a Tot Mataró. També aquest divendres hem aparegut al programa Creure Avui de m1tv.

Comentaris

Entrades populars