'Bon cop de falç': per terra, mar i aire




Aquests dies estem enfrescats amb les presentacions del documental Bon cop de falç que hem impulsat des de Clack, Enderrock i L'Avenç i que versa sobre l'origen de l'himne nacional de Catalunya, Els Segadors: dissabte vam ser al Dia de les Revistes de la Setmana del Llibre de Barcelona presentant el 'making of' del documental; diumenge va tenir lloc una preestrena privada per a l'equip tècnic al CAT de Gràcia -acte que recull aquest vídeo elaborat per Laura Marín i Albert Poquet-; avui dilluns hem estat al Museu de la Vida Rural de L'Espluga de Francolí fent la primera presentació pública i aquest dimarts presentarem el making of, de nou, en un acte a Sant Boi de Llobregat. Gràcies a tots per la rebuda impressionant que està tenint aquesy documental!

RECULL DE PREMSA

. "El desconegut origen eròtic d'Els Segadors", notícia apareguda a la web del diari El Periódico., amb més de 500 "m'agrada" entre la versió catalana i la castellana.
· "TV3 prepara la Diada amb tres documentals plens de simbolisme", notícia al diari Ara.
· "'Bon cop de falç', la historia del himno catalán en TV3", notícia a la versió digital de La Vanguardia. · El Punt Avui es fa ressò del documental. També El Punt Avui Televisió, amb Eduard Berraondo entrevistant Eloi Aymerich
· "Un documental sobre la història d'Els Segadors", aparició d'Eloi Aymerich a La Tribu de Catalunya Ràdio.
· Referència al documental al programa Via Lliure de Rac1.
· "La productora mataronina Clack coprodueix un documental sobre Els Segadors", notícia a MataróNotícies.cat, web de la ràdio municipal de Mataró.
· "Un documental fet des de Mataró sobre la història d'Els Segadors", notícia al diari digital capgros.com.
· "Clack coprodueix un documental sobre "Els Segadors" a TV3", notícia al diari digital TotMataro.cat.

Comentaris

Entrades populars