Promocionant el #polifoniabasca per terra, mar i aire



Durant uns quants dies, una part de la feina a Clack ha estat promocionar el nostre darrer documental, el Polifonia Basca, un retrat de com està vivint el País Basc els cinc anys sense ETA a partir de les ulleres del periodista català que més sap de bascos, Antoni Batista. Com que de recursos monetaris en podem destinar pocs, a la promoció, la qüestió és anar a quants més mitjans de comunicació millor i fer que parlin del nostre producte arreu.

Així que dijous dia 6 al matí vaig ser a Ràdio Arenys, al programa Tot a l'hora, on em va entrevistar en Josep Maria Cano. La mateixa tarda vam anar a gravar a m1tv amb l'Eloi Aymerich, realitzador del documental, una entrevista per a La Fàbrica que ens va fer la Regina Aleñà. Els companys d'El Periódico ens van dedicar el dissabte abans de l'emissió aquest reportatge, que servia per explicar precisament com es viu al País Basc aquest lustre sense violència terrorista. I el dilluns següent, el dia abans de la projecció del documental, m'entrevistava la Maria Lluïsa Aranaz al Viu la vida de Mataró Ràdio. També El Tot Mataró i Capgròs han fet referència a la nostra darrera producció.

Qui s'ha endut la palma, de totes maneres, a l'hora de parlar del producte -ell ja no necessita promocionar res, a aquestes alçades de la seva vida- és l'Antoni Batista. N'ha parlat a Els Matins de TV3, el divendres abans de l'emissió -en companyia de Rosa Lluch i Martxelo Otamendi, coprotagonistes del documental-, i 48 hores després a El Suplement de Catalunya Ràdio. El propi Ricard Ustrell, conductor de l'espai, va escriure aquesta peça a NacióDigital. Feta l'emissió, aquest dissabte, en Joan Tapia -exdirector de La Vanguardia- parlava del nostre documental en aquest articleEl Periódico.

Una part de la feina que és, admetem-ho, agraïda i respecte la qual vull agrair l'interès de tota la gent que ens ha entrevistat, retuitejat a les xarxes socials o parlat en el lloc que sigui del nostre producte.

Comentaris

Entrades populars