PP i CiU, parella possible?

El Partit Popular ens convida a dinar als periodistes locals uns dies després que ho fes l'alcalde en el tradicional dinar de Nadal. De moment el principal partit de l'oposició, Convergència i Unió, no ho ha fet i no estaria de més que ho fessin i així el flamant i telegènic candidat dels nacionalistes, Joan Mora, ens comencés a ensenyar les seves cartes de cara al maig de l'any que ve (no, d'aquest any, ja m'equivocava!). Paulí Mojedano, que ha demostrat una vegada més el seu coneixement de la ciutat -cosa que a banda d'ell i els socialistes la resta de partits només poden dir amb la boca petita-, ens ha explicat que si el PP governa Mataró el paper de l'administració deixaria de ser -suposant que ara ho fos, que tampoc és cert- ofegar la iniciativa privada sinó col·laborar-hi amb molta més intensitat (el Patronat de Cultura, per exemple, desapareixeria per passar a ser una fundació que busqués la iniciativa privada). En segon lloc Mojedano ha apuntat que el PP sabria crear moltes més oportunitats econòmiques per a la ciutat i aquí ha recordat per enèssima vegada l'afer del Museu del Rock i el del Parc de les Aus. Finalment, els populars han reconegut que per governar necessiten la Convergència i Unió de Joan Mora. La pregunta és, en tot cas, si els convergents voldran pactar amb ells. Els ho haurem de preguntar. De moment sabem dos detalls contradictoris -en relació als populars- de Joan Mora: que és un liberal convençut com el seu amic Joan López -excap de llista del PP, amb qui tenen una retirada i tot- i que nacionalment voldria ser l'ambaixador català a Madrid. Caldrà veure quina cosa prima Mora en una hipotètica hora de la veritat en què hagués de triar entre ser comparsa dels socialistes o formar un govern de centredreta amb els de Josep Piqué.

Comentaris

Anònim ha dit…
Quina contradicció.
Per un costat l'Ajuntament ha de deixar pas a la iniciativa privada i per altre costat ha de promoure iniciatives com el Museu del Rok o el Parc de les Aus.
Voleu dir que aquest Mojedano s'aclara?
Anònim ha dit…
Joan,

si espereu que us convidin, ja podeu anar esperant. Actualment, a CiU no els interessen els notaris de l'actualitat (sobretot si són honrats), estan per altres notaris.

PP i CiU, parella possible? però si actualment són cul i merda, no entenc la pregunta.

Entrades populars