Tenda de campanya

Els que seguiu aquest bloc els darrers dies haureu notat que estava penjant moltes cròniques preelectorals degut als actes que es van succeint les darreres setmanes. M'hi he anat animant i l'altre dia vaig sondejar l'amic Oriol Burgada, periodista incisiu i professional on els hi hagi (ja sap que ho dic de veritat), per fer un bloc conjunt de campanya. I ja el tenim aquí, es diu Tenda de Campanya i hi podeu accedir a través d'aquesta adreça. Ens hem fet el propòsit d'escriure cada dia, en els propers 98 dies, els que queden fins les eleccions, excepte el dissabte. No sé si arribarem a tant o no, però almenys ho intentarem... bé, de moment en Saül Gordillo ha fet el nostre bateig de foc i en Ramon Bassas també té la gentilesa de citar-nos encara que ens acusi de kumbes pel nom. Esperem contribuir a donar una mica de vidilla a una campanya que pot ser força avorrida. No sé si penjaré els mateixos posts aquí en el meu bloc, ja veurem. En tot cas, sou convidats a entrar a la Tenda de Campanya.

Comentaris

Ramon Bassas ha dit…
Joan,
Lo de "kumbes" és amb tot el carinyo. Si haguéssiu fet la mili, hauria dubtat. Però sé que la vostra experiència en tendes (com la meva) és més kumbaià que de caloio.
Anònim ha dit…
Esteu molt pitjor del que em pensava! En fi, ja diuen que cada " loco con su tema!".
(Jo amb l'art i el disseny de joies en tinc més que suficient). lA POLÍTICA LA TROBO AVORRIDÍSSIMA
No m'ho penso llegir però desitjo que us ho passeu bé.
Xavi ha dit…
Hola Joan!

Sóc l'Ivan Terra. Escolta en primer lloc et voldria felicitar per l'aportació que feu juntament amb l'Oriol a la cibercampanya. És bo que hi hagi visions crítiques i a la vegada objectives que permetin si més no, induir a l'autoreflexió i l'autocrítica. Espero però, que no caigueu en el classicisme que impera als mitjans i no deixeu de banda a les opcions que, encara que som minoritàries, també ens fem un tip de treballar. Felicitats i endavant!

Per cert, i canviant de tema, he intentat trobar alguna adreça d'email per contactar amb el teu pare però no hi ha hagut manera! Em podries ajudar? Gràcies per endavant mestre! I salut!
Anònim ha dit…
ivan,
gràcies pel teu comment. I tant q parlarem de vosaltres, només faltaria.
Contacta amb mi a jsalicru@compagina.com per això del meu pare.
joan

Entrades populars