Dimiteix el número 2 del PSC Maresme a set mesos de les eleccions

Carlos Fernández, secretari d'organització comarcal i també regidor a Mataró, va facturar el treball d'una col·laboradora a través d'una empresa al seu nom

Revés al PSC del Maresme quan només falten set mesos per a les eleccions municipals. El fins ara secretari d'organització dels socialistes a la comarca, Carlos Fernández, ha deixat el càrrec --que ostentava des del febrer del 2012-- així com l'acta de regidor a Mataró, tràmit que ha efectuat aquest migdia a l'ajuntament de la localitat.

Encara que el polític mataroní, de 40 anys, emmarca la renúncia als dos càrrecs en les “creixents desavinences” amb la direcció de la federació del Maresme així com amb la resta del grup municipal socialista a Mataró, el motiu que l'ha portat a renunciar als seus càrrecs ara és l'admissió de l'error que va cometre a l'hora de pagar diversos treballs a una col·laboradora del PSC del Maresme que portava a càrrec tasques de ‘comunity manager’: Fernández va facturar aquests treballs a través d'una empresa a nom seu ja que la persona en qüestió no estava donada d'alta a la Seguretat Social.

El fins ara secretari d'organització lamenta l'error i afirma que ha presentat la doble renúncia per no perjudicar de cap manera el partit.

Fonts de la direcció nacional del PSC han admès a ACN tenir coneixement del cas però li treuen importància. De fet, el fins ara secretari d'organització del PSC Maresme seguirà treballant com a assessor del grup socialista a la Diputació de Barcelona.

Cap responsable polític nacional de la formació socialista ha volgut valorar la dimissió i les acusacions contra Fernández, donant per bona la nota que aquest matí ha enviat als mitjans de comunicació anunciant que deixa el càrrec voluntàriament.

"Continuaré militant al PSC i participant des de la base en l'agrupació de Mataró, en la federació del Maresme i en el conjunt del PSC", es pot llegir en el comunicat. A més, Fernández fa una crida a concentrar els esforços perquè els socialistes aconsegueixin un bon resultat en les eleccions de maig.

Per la seva banda, fonts del PSC de Mataró han assegurat que descarten la presència del regidor dimitit en les eleccions del 2015.

Carlos Fernández va ser primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya al Maresme i membre de l'executiva de l'agrupació del PSC de Mataró. El 2007 va accedir a l'ajuntament com a regidor, on va ser durant quatre anys responsable de les regidories de Participació Ciutadana i Presidència. Des del 2011 era regidor a l'oposició.

* Notícia publicada a la web de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.

Comentaris

Entrades populars