Valors amplia els seus canals a través de la premsa gratuïta

Provinc de la premsa gratuïta (setmanari Capgròs, de Mataró) i sóc codirector d'una revista de pagament d'àmbit català (Valors). Em sento còmode en aquests dos formats que, per mi, més enllà del model de negoci que tenen al darrera, busquen el mateix: oferir bons productes al servei de la gent. A Mataró i al Maresme, entre Capgròs, Tot Mataró i Tribuna Maresme podem dir que disposem d'uns molt bons exemples de què la premsa gratuïta pot ser "la premsa", sense por. Així ha estat des que, ara fa gairebé deu anys, el diari El Punt va tancar l'edició maresmenca del rotatiu.

Aquests dies estic molt content de poder explicar l'acord de col·laboració que, gràcies al patrocini del Museu de la Vida Rural de L'Espluga de Francolí (Fundació Lluís Carulla), durem a terme des de la revista Valors amb els amics del mensual gratuït Tribuna Maresme des d'aquest mes d'octubre. Consistirà en un suplement aprofitant continguts ja publicats a la nostra revista que s'insertarà enmig de la publicació. A la foto, un servidor estreny la mà d'en Josep Maria Ponce, editor de Tribuna Maresme.

Per molts anys la col·laboració entre un mitjà temàtic de pagament (de l'APPEC, l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català) i un grauït comarcal (de l'AMIC, Associació de Mitjans de Comunicació, abans ACPG), ens permetin construir #unpaisderevistes‬, com acostuma a dir el president de la Federació d'Associacions de Premsa en Català, Lluís Gendrau.

Comentaris

Entrades populars