Nova etapa al Cafè de Mar i #PolifoniaVasca



















Hem iniciat una nova etapa de Clack al Cafè de Mar de Mataró, després de cinc anys amb l'oficina a l'espai cultural El Públic. Ho fem en el marc del projecte de viver d'empreses d'economia social i cooperativa que impulsa la Fundació Cooperadors de Mataró -constituïda per Unió de Cooperadors i l'Ajuntament de Mataró- en el qual ens hem pogut acollir ara que juntament amb la Georgina Altarriba, l'Eloi Aymerich i l'Ariadna Vázquez hem iniciat un nou camí com a socis conjunts de Clack, que fins ara era una entitat cultural sense afany de lucre.


Dimarts passat es va fer la inauguració oficial del viver, amb presència de la regidora de Promoció Econòmica i Innovació, Dolors Guillén, en un acte on vaig participar en nom de Clack -formalment sóc el president de la cooperativa- i on també hi eren els companys Ricardo Yébenes (B-Swim SCCL), Joan Martínez (Facto Assessors SCCL) i Marcel Vilarós (Plataforma Blanc i Negre).

Portem, de fet, ja un parell llarg de mesos treballant al Cafè de Mar, un espai que és la seu actual de la Fundació Cooperadors de Mataró i on, temps enrera, va estar situada una de les cooperatives més antigues de Catalunya, la cooperativa de pescadors de consum La Marítima (1867). I de moment podem dir que hi treballem molt bé. De fet, gràcies a la tranquil·litat que ens ofereix aquest nou espai hem pogut enllestir en un temps relativament ràpid el documental en el que fa mig any estem immersos, titular Polifonia Basca i que aquest diumenge dia 16 s'estrena al segon canal d'Euskal Telebista (per això uso la V al hashtag; #PolifoníaVasca). De moment n'han parlat el diari Deia, al programa Boulevard de Ràdio Euskadi i a la pròpia ETB

Aquests dies, fent-ne la promoció, me n'he adonat que deu ser el primer documental pensat i treballat des de Clack que no té res a veure amb el nostre territori, amb Mataró i el Maresme. Tots els anteriors que havíem pensat i treballat des de la productora -Cançons a la vora del pop, 165 Regent Street, Desmuntant Laietana- tenien alguna cosa a veure amb Mataró. En aquesta ocasió no i això deu voler dir que obrim noves perspectives i ens atrevim amb altres coses. Espero que us interessi tant com a nosaltres ens han interessat fer-lo. De moment, aquí teniu el tràiler.

Comentaris

Entrades populars