Valors 78: Flexibilitat per a un nou món

En temps de canvi, menys rigidesa que mai. Aquest és el missatge del monogràfic del mes de gener de Valors. Menys rigidesa que mai en les formes de concebre el món, de pensar en com ens guanyem la vida, de pensar com ens relacionem els uns amb els altres... en tot sentit. Menys rigidesa, més flexibilitat, que en cap cas vol dir perdre els principis, més aviat el contrari: fem possible els principis a partir de mètodes probablements diferents o fins i tot amb estris que no havíem imaginat fins ara. Tota aquesta reflexió la fem de la mà d’un grup d’articulistes que inclou la psicòloga Esther Aragón, el coach Jorge Cuervo, el periodista Alfredo Fernández, el sindicalista Juan Manuel Tapia i també a partir d’una entrevista amb Walter Riso, autor de L’art de ser flexible (Columna Edicions), llibre que acaba d’aparèixer al mercat. Com sempre, les col•laboracions en l’apartat de cinema de Judith Vives, poesia d’Albert Pera i música de Maria Salicrú-Maltas.

D’altra banda, l’any 2011 comença per Valors amb l’estrena a la xarxa de televisions locals Comunicàlia de la sèrie de 13 capítols Valors.tv, gràcies a un acord amb l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català, l’APPEC, de la qual Valors forma part, i el suport dels amics de l’editorial Proteus. Els quatre programes els podreu visionar via Internet al nostra canal Vimeo, a www.vimeo.com/valors. També durant aquest 2011, fins el mes de juny, segueix el cicle Economia i valors al parc tecnològic Tecnocampus Mataró-Maresme. El mes de febrer, concretament el dijous dia 17, serà el torn del professor Enric Bartlett, d’ESADE, a partir de les set de la tarda.

ALTRES CONTINGUTS D'INTERÈS DEL NÚMERO
· Entrevista David Plana, aquí: "Sóc un gran convençut de la intel·ligència de l’espectador”.
· Valors.tv: el projecte Valors es completa”, de Joan Salicrú [Bloc].
· “El món no se’n surt?”, de Francesc Amat [Bloc].
· “Haruki Murakami: 'Vivim en un món que té un nivell de realitat encara menor que el món irreal”’, de Miguel Guillén [Bloc].
· “El llac Maggiore i Hemingway”, de Joaquim Amargant.
·
Converses 2.0”, de Marc de San Pedro [Bloc].

VOLS REBRE TOT EL NÚMERO EN PDF? Respon aquest email i demana’ns-ho.

Comentaris

Entrades populars