L'esforç a 'Valors a peu de carrer' | I el dia 19, Cristian Rovira al cicle 'Economia i valors'

A la revista Valors ja en vam parlar, de l'esforç, fa molt de temps, concretament l'octubte de 2008. En aquell moment dèiem: "La cultura de l'esforç, o la seva absència, és un dels temes que s'han anat reiterant darrerament en els consells de redacció de Valors. Ara, amb l'inici del curs escolar, ens ha semblat el moment idoni per dedicar-hi el monogràfic de la revista. Sense preveure-ho, però, la temàtica és plenament d'actualitat davant l'ensulsiada de diverses entitats financeres i, de fons, de tot un entramat econòmic basat precisament en el no-esforç, en una economia basada en l'especulació i no en el treball ordenat i responsable".



En aquesta ocasió també hem dedicat el Valors a peu de carrer a parlar de l'esforç. I de si en fem un gra massa, paradoxalment. Parlem amb Joan Clotet, autor del llibre Quien quiere a Pepe? junt amb Salvador de Tudela; Ramon Casals, professor d'Institut i autor de 100 preguntes que ens fem els pares i Ivan Roca, vicepresident de la Federació d'Associacions de Joves Empresaris i Emprenedors de Catalunya. També comptem amb el testimoni d'en Fransiscu, coach del programa, que acompanya a persones que vulguin perdre pes a fer-ho d'una forma no draconiana.

I el dia 19, Cristian Rovira al cicle 'Economia i valors'

Vídeo resum de la conferència de Joan Antoni Melé el dimarts 3 de maig a Mataró. Vídeo sencer de la xerrada aquí.

Se m'acumulen les coses a dir sobre Valors. Bona senyal, suposo. Encara sense haver pogut digerir la conferència de Joan Antoni Melé de dimarts passat, el dimarts dia 19, la setmana que ve, tindrem entre nosaltres Cristian Rovira, conseller delegat del Grupo Sifo i responsable de la secció jove de la Cambra de Comerç de Barcelona. Té un títol ben suggerent: Emprendre o morir, una opció de futur. De manera que els que sintonitzeu amb tot aquest món esteu més convidats a la cita, la penúltima del cicle Economia i valors que fem des de la revista junt amb la Fundació Bufí i Planas i el suport de Tecnocampus Mataró-Maresme.

La fitxa
Dijous 19 de maig, a les 7 de la tarda
Centre de Congressos Tecnocampus Mataró-Maresme (Avinguda Ernest Lluch, s/n).
Organitza:
Associació Cultural Valors, Fundació Bufí i Planas amb el suport de Tecnocampus Mataró-Maresme.

Comentaris

Entrades populars