Nova secció de Valors als matins de La Xarxa



Avui divendres dia 5, des de Valors hem obert una nova secció al programa Matins en xarxa d’aquesta mateixa emissora, que condueix el periodista Marc Lobato cada dia de 10 a 1. La col·laboració la presenta la pròpia conductora del Valors a l'alça, Queralt Flotats, i la podeu sentir cada divendres a la final de la primera hora del programa.
En suma, en cada edició d'aquesta col·laboració es donarà el qualificatiu de valor a l'alça i de valor a la baixa a diferents fets que hagin tingut lloc a casa nostra durant la darrera setmana, subratllant el títol del programa que Valors produeix en aquesta emissora cada dissabte d'11 a 12 des de Mataró Ràdio i que porta per títol Valors a l'alça. Com si fóssim un termòmetre dels diaris, vaja, que tampoc hem inventat res de nou. Però a partir del prisme dels valors, que és el que ens defineix; no exactament parlar de valors sinó intentar parlar del món a través d'aquesta mirada. En la part final de la col·laboració al Matins en xarxa, hi haurà també sempre una proposta vinculada a la temàtica de Valors.
La presència en el magazine matinal diari de La Xarxa reforça la presència de Valors en l'emissora promoguda per la Diputació de Barcelona, que des del setembre acull la seva versió radiofònica -anteriorment a Ràdio Estel- i és un orgull pels que capitanegem el projecte.

Comentaris

Anònim ha dit…
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

Entrades populars