Mataró, a la cruïlla

Ho he dit a J.G. i a J.A.B. en acabar la roda de premsa: avui és un dia històric per Mataró. La recerca del p... element de diferenciació de la ciutat, de singularització, que ens faci ser algú a nivell de Catalunya.... ja s'ha acabat; ja existeix. Inspirat -parcialment- en aquell Festival de la Mediterrània que proposava Toni Civit a les municipals de 2003, la Casa de la Música en un nou exemple de col·laboració amb Ajuntament i Generalitat -públic/privat, doncs- proposa un festival de músiques del món des de Sant Joan fins al final de les Santes (incloses, doncs): Mataró, cruïlla de cultures. La cosa es planteja no com un esdeveniment local sinó com una manera d'arribar a tot Catalunya. Serà brutal. A més es reforcen així les festes de barri -Esmandies, Llàntia, Rocafonda- procurant-los concerts potents que ben segur els faran pujar el nivell de la festa.
Quan s'ha acabat la roda de premsa he anat a Pau Manté a felicitar-lo com a promotor de la idea, junt amb tota la gent del Clap. Volia tenir l'honor del ser el primer!

Anècdota

11:04 "Esa barbacoa pa cuando wapos, un beso tus primas"

11:23 "Tu no eres my Antony domaire? pos me dio este numero, pos veo q me quedo sin barbacoa"

11:29 "Estas mu lejos joan, creo q tu tambien te pierdes la barbacoa. Un saludo maria d madrid"

11:39 "Pero Joan que es esto? Q dira mi madre cdo lo sepa?"

11:53 "T'aviso q somos muchas d familia, y x curiosidad q edad me tienes wapo?"

12:15 "Yo aparento menos pero soy un poco mayor pa tus 24, pero eres mu salao pa ser de otro pais, quien sabe si un dia aqui o alli podremos reirnos d esta confusion y tomar una cerveza juntos"

12:57 "pos buscaba a mi primo verdadero Antonio, pa una barbacoa familiar en Madrid, y bueno eres muy gracioso y que mola q t invite sin más un chico de 24, espero q lo menos casi guapo, pa presumir x aqui"

Comentaris

Entrades populars