TICincidents periodístics

Després de la sèrie de posts danesos, tornem a la realitat mataronina, que prou distreta que és.

Res, ara simplement em venia al cap explicar-vos als humils lectors d'aquest blog -sense demanar-vos que dp em compadiu, eh?- les males experiències que darrerament he tingut amb les noves tecnologies i la meva feina. Fa uns dies, un personatge que no sé com anomenar va penjar un comentari a una notícia de capgros.com dient:

"Alex Ullastre, de Barcelona. Estoy mas cerca de tí Atencion Sr. Salicrú, periodista de "Capgros" ============================================= Tus padres aunque socialistas, son unas bellísimas personas, católicas y capaces de hacer un favor al prójimo. Tu naciste un poco enfermo,puesto que eres de ERC y eso es muy malo. Solo apoyas a esos subnormales y el dia más pensado te vamos a hinchar la cara. Eres un poco chulito y te crees el dueño del mundo pero es que ya no puedes subir más arriba Estas en el Capgros y para un mini-periodista ya estas bien. Lastima del tiempo perdido. Te equivocaste de oficio y antes de que se te carguen dimite........ "

Bé, de fet a alguns ja us el vaig enviar. No he averiguat pas qui és i tampoc ha tornat a entrar a capgros.com a penjat cap comentari en aquest sentit, però certmanent fa gràcia (fins a cert punt) pensar que hi ha algú que estat una estona pensant com insultar-te de la forma més vexatòria (encara que amb lo de ser d'ERC s'equivoca, no tinc carnet de cap partit).

Segon acte. En el Capgròs escrit de divendres passat i el mateix dia a capgros.com vaig publicar una notícia parlant sobre un festival que organitzava el Col·lectiu de Músics del Maresme però en comptes de titular correctament vaig apuntar que era una idea directament de la Casa de la Música. Doncs si aneu a la pàgina web d'aquesta gent -aneu al google, tp us ho posaré tan fàcil- hi ha mitja dotzena de comentaris també deixant-me de fill de puta en amunt. També és cert que després que jo rectifiqués la noti s'han dignat a penjar un altre missatge agraint-ho.

Tercer acte (menys greu). Avui, a la notícia que he fet de Can Xalant, entra una de les persones que hi feia declaracions i, dirigint-se a mi, penja un comentari dient "Bones joan, jo no vaig dir això", o alguna cosa així. Després l'he trucat i, com sempre passa, no és que no hagués dit això, sinó que un cop escrit no li agradava el que havia dit o simplemetn com sonava.

Conclusió: les noves tecnologies, de les quals sóc un fan total, tenen aquesta part perniciosa de saltar-se qualsevol regla moral i aprofitar per trinxar a qui sigui per la mínima cosa que passa. I, segona, aquesta feina és extraordinàriament difícil de dur a terme amb correció i rigurositat.

Comentaris

Anònim ha dit…
m´ho he estat llegint i tela...què cony els passa a aquest gent del col·lectiu?
Joan Salicru ha dit…
Bé, doncs la meva inexperiència professional i la meva amistat amb Eloi Aymerich en cert moment van esdevenir un problema... que jo segurament vaig causar a crear involuntàriament... i des de llavors me la tenen jurada...
joan

Entrades populars