Brusel·les, Israel i Terribas

Brusel·les
Torno a escriure en el bloc, d'una forma més resumida i en forma d'apunts, després d'uns quants dies d'abstinència forçada per acumulació de feina. La setmana passada vaig ser a Brusel·les per enregistrar una part del documental sobre el gènere de punt que estem produïnt per a Capgròs. Vam assistir a una sessió d'un grup de treball sobre el tèxtil del Parlament Europeu i en acabar vam entrevistar a l'empresari mataroní Xavier Bada pels passadissos del Parlament, l'eurodiputat socialista valencià Joan Calabuig i Peter Power, portaveu del comissari de Comerç Peter Mandelson. Ha estat una experiència absolutament interessant i enriquidora. A més he conegut Brusel·les una bona mica perquè el cap de setmana anterior ja hi vaig ser però per motius de plaer...

Eleccions a Israel
M'interessa molt la política internacional, els que em coneixeu ja ho sabeu. Sobretot si es parla d'un lloc en el qual he estat -ja he explicat algun dia que quan has estat a un lloc es crea un petit vincle, indestructible, per sempre més-. A Palestina hi vaig ser l'estiu de 2004 i la veritat és que si ja m'apassionava la temàtica la visita encara va fer incrementar una mica més el meu interès. Estic content dels resultats de les eleccions: el partit centrista Kadima i els laboristes tenen una majoria folgada per governar junts i abandonar definitivament Cisjordània. Sóc optimista i si bé és veritat que ara ens dediquem a lamentar que Israel s'anexioni definitivament una porció de Cisjordània ningú no em pot negar que ara està més clar que mai que Palestina serà un estat formalment reconegut d'aquí a molt poc temps.

Entrevista a Mònica Terribas
Avui des de la revista Valors hem tingut el goig d'anar a entrevistar la conductora de l'informatiu La Nit al Dia, Mònica Terribas, un dels valors més ferms del periodisme català actual. El contingut de l'entrevista apareixerà en el proper número de la revista, el del mes de maig, que dedicarem als valors que transmeten els mitjans de comunicació.

Comentaris

HISTORIES DE POR ha dit…
No t'has afartat de menjar cols de BRUSELES?
Per cert la mirada tant famosa de la MONICA TERRIBAS no et va conquistar? m'explico. Vas poder fer-li les preguntes o va ser ella que et va fer les preguntes amb tu?
Vull dir si et va INTERROGAR.

Entrades populars