El Mèxic d'Eneritz Tejada a El Públic

Des del 8 de maig El Públic acull l'exposició fotogràfica Vides d'Eneritz Tejada (Mataró, 1986). Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, treballa actualment com a dissenyadora i programadora web. La mostra que fem aquest mes de maig a les parets de El Públic recull els retrats més significatius de la seva estada a Mèxic, el 2009, en l'últim any de la carrera, concretament a Guadalajara. En aquesta entrevista publicada a la web de El Públic, Tejada explica amb més detall la seva exposició.

En aquests moments Mèxic té mala premsa. No és un lloc on la gent vagi de vacances, o almenys no tan com abans. És el mercat dels destins turístics; el que un dia és el lloc estrella, al cap de poc temps pot passar a ser una destinació secundària o terciària. Penso en la visita que hi vaig fer jo l'any 2000, en companyia de tres altres mataronins, on vam quedar absolutament fascinats per la complexitat del país, per la seva textura, que s'inscriu en les caòtiques -i malgrat tot fantàstiques vistes des de fora- ciutats llatinoamericanes.

No sé si heu anat mai a Mèxic, però veure les fotografies de l'Eneritz Tejada a la web de El Públic us asseguro que és una bona manera de començar aquest viatge.

Comentaris

Entrades populars