Els Lax mantenen la frescor després de 20 anys de rock’n’roll*Lax’n’busto va aconseguir reunir divendres a la nit al Clap fans de generacions ben diferents. Els del Vendrell fa més de 20 anys que estan dalt dels escenaris i mantenen encara seguidors fidels des dels primers dies, als que s’hi ha anat sumant noves generacions de joves. (...)

* Publicat al Diaridelamusica.com.

El Diaridelamusica.com, ara també al Tribuna Maresme
Per cert que, des de la setmana passada, Tribuna Maresme, setmanari de la comarca que compta amb una tirada de 34.000 exemplars, publica les cròniques que també es poden llegir en aquest Diaridelamusica.com gràcies a l'acord signat amb els seus promotors. D'aquesta manera, el projecte Diaridelamusica.com incorpora una quarta pota, la de la premsa de paper. Actualment, el projecte DDM compta amb un programa de televisió a Maresme Digital Televisió que s'emet cada dimecres 2/4 d'onze de la nit (repetició a 2/4 de tres de la matinada i els dijous a 2/4 de dues i a 2/4 de sis de la tarda, introduït per Marta Cabot), un espai a Mataró Ràdio (cada dijous a 2/4 de vuit del vespre, presentat per Laura Cera), la versió web i ara l'edició en paper a través de Tribuna Maresme.

Repàs de la política local, a Mataró Ràdio
Els informatius de Mataro Radio comencen avui un cicle d'entrevistes als caps de grup municipals que s'allargara fins el dia 23 i es faran cada dia a 2/4 de 8 del vespre, despres de l'Informatiu. El primer a intervenir sera l'unic regidor de la CUP Xavier Safont-Tria.

Comentaris

Publicacions populars