Aquest diumenge 22, la granollerina Ivette Nadal a El Públic



Amb l'Ivette Nadal ens vam conèixer enregistrant un Valors.tv sobre el silenci, a Granollers, la seva ciutat natal, molt instructiu, que adjunto sobre aquestes línies. Era un episodi dins la sèrie de programes fets a partir de la revista Valors que es van passar per les emissores adherides a la xarxa Comunicàlia Aquest diumenge dia 22, a 2/4 de 9 del vespre, ens tornarem a trobar a la cantautora a El Públic, a casa nostra, on ens oferirà el seu folk-rock ple de poesia i sensibilitat. Ho farà acompanyada de guitarrista acústic i presentant el seu darrer disc, A l’esquena d’un elefant. A la revista mensual que editem des de El Públic, s'hi va poder llegir al desembre l'entrevista que us transcric aquí a sota. No falteu a la cita, que costa només 4 euros:

Què podran veure els que s’acostin a veure’t a Mataró?
És el darrer que tinc previst en format acústic de A l’esquena d’un elefant. Serà una oportunitat bonica per la gent que s’acosti a Mataró i per mi mateixa, d’obrir i tancar una etapa, més meloncòlica, introspectiva. Al mateix temps aprofitaré per recordar algunes cançons del primer disc, i del proper encara per enregistrar.

L’actual onada del pop en català dóna oportunitats a tots els artistes que s’ho mereixen o està promocionant només alguns grups i noms?
Sempre penso que el més important és el material, la inspiració, i les ganes de seguir. És obvi dir que ara hi ha un camí obert per tots els que fan folk o pop indie, i que els que sortim d’aquest estil fa que no hi siguem tant pels mitjans com pels programadors. Aquesta és una situació normal i que s’ha repetit moltes vegades, esclata una moda i només es recolza aquella moda. Però esperem que per sortir d’ allò habitual que ara es porta sens tanquin portes
o les ganes de seguir creant.

Comentaris

Entrades populars