Òmnium Mataró atorga a la revista Valors la Distinció 2013

La delegació mataronina d'Òmnium Cultural, que des de 1997 atorga la Distinció Òmnium a una persona o entitat de la ciutat que hagi contribuït a la defensa de la llengua, la cultura o el país, ha decidit que el guardó sigui aquest any per a la revista Valors, segons van anunciar la setmana passada els seus responsables locals. En el comunicat emès, des d'Òmnium Mataró expliquen que s'ha decidit distingir la revista Valors per haver bastit un espai multiplataforma que reflexiona entorn dels valors humans: "Durant deu anys, la revista Valors i l’Associació que l’edita s’ha caracteritzat per ser una de les entitats més dinàmiques de la ciutat, en diversos fronts: organitzant una Jornada anual dedicada a un valor en concret, presentacions de llibre, xerrades... Un programa de ràdio i diferents produccions audiovisuals també complementen l’oferta d’aquesta entitat".
Òmnium subratlla el caràcter voluntari dels col·laboradors de la revista i la insistència en la necessitat de reflexionar sobre els valors, "idea que emergeix amb força en una situació com l’actual. Aquesta reflexió ha de servir per ajudar a construir la Catalunya d’avui i de demà. Per tot això, i pel seu dinamisme, originalitat, persistència i per la seva capacitat d’implicar gent molt diversa, la Junta d’Òmnium Mataró considera que són plenament mereixedors de la Distinció 2013". La Distinció es lliurarà el dijous 27 de juny a les 8 del vespre, a la seu d’Òmnium Mataró-Maresme en un acte públic.
Precisament, el curs de Valors va començar l'1 d'octubre passat amb un acte organitzat a la seu d'Òmnium de Mataró amb el concurs de les dues entitats en què el periodista Francesc-Marc Álvaro va presentar el seu darrer volum Entre la mentida i l'oblit. La memòria, temàtica sobre la qual Álvaro reflexionava en el llibre, va ser el valor protagonista del número de setembre de la revista. 

Comentaris

Entrades populars