La Carta de la Pau se suma als Deu Minuts de Silenci per Escoltar el Nadal

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU se suma enguany a la convocatòria dels Deu Minuts de Silenci per Escoltar el Nadal, una activitat fins ara impulsada per la revista Valors, Acció Catòlica Obrera, Justícia i Pau del Maresme i Grup Tercer Món-Mataró.
La Fundació Carta de la Pau dirigida a l'ONU és una entitat dedicada a difondre la cultura de pau i el foment de l'educació per la pau a partir dels continguts de la Carta de la Pau. Es tracta d'un document escrit el 1989 i que assenyala uns principis sobre els quals es pot fonamentar una pau sòlida, duradora i realista.
Com és habitual, des de fa catorze anys, els Deu Minuts de Silenci per Escoltar el Nadal se celebraran el dia 24 a les 7 de la tarda a la plaça de Santa Anna de Mataró. L’acte consistirà en la lectura d'un manifest, enguany obra del professor i filòsof Francesc Torralba, i després es restarà en silenci durant deu minuts.
La voluntat d’aquesta iniciativa, a la qual enguany s’espera que s’hi afegeixin altres poblacions, és generar un espai de reflexió sobre l'autèntic sentit de les dates nadalenques i promoure la importància del silenci en les nostres vides.

Comentaris

Entrades populars