Tornar a començar

Comprar un bitllet d’avió per anar a veure algú que -irònicament- ha tornat abans del que preveies, sortir de casa sense rumb i caminar per la ciutat que tant estimes fins al final del Port -a mirar si hi hi ha Déu, amagat-, veure una posta de sol al·lucinant que et fa veure com de meravellosa és l’existència malgrat el que et passi a tu, fer-me el propòsit –mig complert- de netejar la casa a fons, quedar per sopar amb algú imprevist en un restaurant imprevist –és nou, al carrer Nou-, fer el tonto pel Carrer de Casa com un jove més ben entrada la matinada, bascular abruptament entre l’odi-i-el-rencor i entre la-comprensió-i-l’enyor, intentar ser anònim a la plaça de Santa Maria i no voler saludar ningú -ingenu-, pensar en el disgust que algú s’emportarà demà -s'ho mereix-, dir "hola" al veí de l’escala del qual no tinc ni puta idea de com es diu, alegrar-se perquè el futur rei ja té descendencia -que us aprofiti-, anar a veure la pel·lícula que fa setmanes que tenies previst però sense la companyia desitjada i espeerada, plorar sense por quan tanco la porta i faig dos voltes al pany, pensar en “No tornaràs” de Els Pets i horroritzar-me de com a vegades les cançons d'altres es poden convertir en teves i tan reals. Tancar el llum de l’habitació, adonar-te que estàs sol i esperar que es faci un nou dia. Deixar de fer comèdia i atrevir-me a parlar (escriure).

Comentaris

Ramon Bassas ha dit…
Mira el poema que hi ha al blog d'Oriol Izquierdo: http://blocs.mesvilaweb.com/node/view/8852?comments=no
eLOI ha dit…
Esperar l'arribada d'un amic.
Esperar que acabi de plorar.
Esperar per a consolar-lo.
Esperar per entendre.
Esperar per a curar-se.

Esperar que tot recomenci.

I l'espera s'acaba.
Cesc Amat ha dit…
joan !

si vols comprar billets d'avio... podries pujar a londres a l'estiu, potser amb la Nadine, que m'ha dit que vol pujar, truca-la.

molts records
Anònim ha dit…
Salicrú!!!! I si hi anem un cap de setmana a Londres com diu el Cesc? Que jo parlar francès saps que no gaire (ja ja ja) però l'anglès el domino ;)
Anònim ha dit…
Ei Joanet! que sempre pots canviar d'idea i apuntar-te a Cuba, eh!
Vinga, ànims!! Que sé, per experiència, que tot final és un principi!!!!
Ja saps on sóc.

Aixolot
Ramon Bassas ha dit…
Osti, hauries d'haver pujat a la Romeria.
Anònim ha dit…
Joan,
Temps el temps..N'estic segura que aviat t'aixecaràs i sense saber ben bé perquè notaràs un esclat d'alegria dins teu i sentiràs l'aire de primavera..Quan tornis de veure l'Eloi hem de fer una excursió d'aquelles que tan t'agraden!Saps que t'estimo.

Entrades populars