Tu si que em fas sentir bé

Per a mi ets això que m'agrada dir-ne una seguretat, una "cosa" que malgrat tots els malgrats seguirà estant allà per sempre, a la qual podré recórrer quan tot m'hagi fallat. I és que quan sóc amb tu em sento viu, alegre, ple de llum. I de màgia. Si, si, sembla que estigui en una fase incipient de l'enamorament i de la meva boca només en surtin rucades, però això nostre ja fa temps que dura i no té pinta d'apagar-se pas, al contrari: quan més et conec més desitjo habitar dins teu. Si, de veritat. Encara, després de tant de temps. I quan estic temps sense veure't... doncs m'entristeixo, em poso moix i abaixo al cap, que diuen a Pastorets.

De fet sovint se m'esdevé al cap la port de gastar-te, de visitar-te massa vegades i que acabis caient en el pou de la mediocritat. Basculo entre l'atracció brutal que em generes i la saviesa de saber que ets com una espècie de miratge al qual mai podré arribar. Però quan et torno a veure tots els temors s'esvaeixen i torno a respirar tranquil, cantant estrofes que els meus amics t'han dedicat en tantes cançons. Sobretot si és de nit i sobre la teva pell es reflexen els llums de les faroles, donant un aire misteriós a l'escena, com si haguéssim entrat en el rodatge d'una pel·lícula.

M'agrades tant que l'altre dia vaig venir a veure't només pel plaer de beure'm una coca-cola amb tu. Ets la meva llum, la meva vida. Tu si que em fas sentir bé.

Comentaris

Cesc Amat ha dit…
Ara, per fi puc introduir un comment! Tenia ganes de dir que també m'ho vaig passar molt bé amb ella. Quina bogeria, tot plegat. Però va valer la pena. Feia uns quants mesos que no em prenia una coca-cola, i vaig decidir justament fer-ho amb ella, que també l'enyorava...
Anònim ha dit…
és tant meravellosa que és difícil no enyorar-la. va estar bé deixar-nos abraçar tots junts en la nit.

xandri
Nadia ha dit…
clar, haig de fer un comment... Salicrú, continuem amb els posts de dic però no dic? Ara això sí, aquest tó que poseu en plan trio, o quartet, més aviat, fa riure, perquè encara que no parleu d'una dona, us imagino a tots tres "en faena" conjuntament jajajaja.
Joan Safont ha dit…
Ella sempre m'és familiar, fa molt temps que la conec i cada dia l'estimo més. Tot i que la passió es perd amb el temps, amb ella sempre la recupero. Tot i que fos en grup i gairebé furtivament, una vegada més, entre ella i jo, van saltar espurnes.
Cris ha dit…
Nàdia! Jo ja sé de què vaaaaa...ale ale!
Salutacions Joan!
Nadia ha dit…
què trist que la Cris sàpiga de què va i jo no, snif snif, tinc complexe de Daikin, doctor no soy nadie!
Anònim ha dit…
La teva germana va enviar una carta al diari dient que el seu nòvio havia fet botifarra a un poli i l'havien estovat?
Joan Salicru ha dit…
no, no, era una maria salicrú de Barcelona, em sembla...
joan

Entrades populars