Emulant Pujol: Catalunya poble a poble. Dia 6.

Darrer dia d'aquest minitrip de desconnexió. En llevar-nos al càmping d'avui, prop de Viella, plou, la primera vegada des de la sortida. És bonic, sentir com plou, arraulit dins el sac, notant com les gotes impacten contra el nostre iglú. Ara bé, també fa mes mandra llevar-se, de bé que s'hi està. Pensant tot això em torno a adormir i em desperto a les onze en punt.

El dia transcorre en gran part a la carretera, serpentejant de nou Catalunya i Aragó. Aprofitem per conèixer un bonic poble de l'anomenada Franja de Ponent: Benavarri, que conserva un aire medieval no espectacular pero si ben agradable (foto). Amb la incògnita de si parlen gaire catal+a fem el darrer apat: sembla mentida però encara ens queden temes a tractar, a argumentar (un dels esports principals del viatge).

Fem la darrera passejada i agafem ja la ruta de tornada, passant per Lleida. De tornada a casa ens n'adonem com estimem la nostra petita ciutat. Un viatge tranquil, aquest; diferent. No serà l'últim, Oriol!

Comentaris

elpatidescobert ha dit…
Ostres Joan, quina enveja. Per cert, la Franja d'Aragó és la porció de territori dels PPCC on s'hi parla més el català...
Miquel ha dit…
I parlaven català o no? ens has deixat amb la incògnita...una amiga que és d'aquella zona em va dir que és el poble més occidental on encara es parla català i que si ho volies comprovar havies de demanar a algú d'allà: "quantes ovelles tines?"
Anònim ha dit…
eeeep!

Aquest mateix dia jo també era a un càmping prop de Viella!!

Entrades populars