Agost de propostes: Cicle de clons a Privat

Manuel Fuentes actuant a Privat el passat mes d'abril. Foto: Diaridelamusica.com.

Tributs als Beatles, El Último de la Fila i Bruce Springsteen i U2 (amb Achtung Band, divendres dia 7 a partir d'un quart d'una de la matinada), entre d'altres [veure notícia darrera actuació a Diaridelamusica.com]. És la proposta d'agost que ens ofereix un cop més la sala Privat [web] durant aquestes dates en què fins fa poc la música en directe desapareixia a Mataró. Ara ja no és així. Són propostes contrastades, contrastadíssimes en el cas del clon d'Springsteen, que l'amo de Privat, Xevi Bonareu, programa amb assiduïtat durant totes les èpoques de l'any.

La programació d'estiu de Privat, que va del 15 de juliol fins finals d'agost, de fet, significa que l'activitat cultural ja no para en tot l'estiu a Mataró. Fa uns dies parlàvem del cicle de festes de barris, el Cruïlla de Cultures, Les Santes, el Shakespeare... i a aquesta corrua d'activitats cal sumar-hi ara també aquest cicle de concerts de la sala de Xevi Bonareu. Això, al seu torn, porta a constatar com una oferta pública potent (Santes, en part Cruïlla i Shakespeare) dóna peu a què es generi una oferta privada potent (concerts com el de Miguel Bosé o aquest cicle de Privat). Una plasmació gràfica del que poden arribar a generar les famoses sinèrgies de les quals tothom tant parla.

Vídeo relacionat: concert de Lucas Maciano a Privat el passat febrer.

La fitxa: Achtung Band. Divendres dia 7 d'agost a Privat a partir d'un quart d'una de la matinada. Més informació a www.privat.cat.

Comentaris

Manel ha dit…
Molt interessant. L’época Achtung (baby)de u2, és lo millor que he vist mai sobre un escenari, i possiblement el millor dics de la història de la música. Gràcies!!!
Joan Salicru ha dit…
A tu Manel, a disposar.
joan

Entrades populars