Diaridelamusica.com: El Músiques Tranquil·les es consolida com el festival d'hivern de la ciutatEl passat divendres 19 de febrer, Quimi Portet va encetar la cinquena edició del Cicle de Músiques Tranquil•les, que s’allargarà fins l’11 d’abril. El Clap, el Casal de la Nova Aliança de Mataró i el Dau són els espais que reuniran propostes consolidades com Gerard Quintana, d’altres emergents com Maria Coma i algun apunt maresmenc com Filippo Landini. Precisament, Quico Pi de la Serra estrenen la setmana musical al Cinquè Cicle de Músiques Tranquil•les amb Amadeu Casas i Joan Pau Comellas aquest divendres dia 26 a les 10 de la nit al Casal Nova Aliança de Mataró. Aquest trio compta amb un repertori excepcional que pretén un gir en l’expressió del blues de casa nostra reunint temes amb nous arranjaments que retraten diferents èpoques de la biografia de Pi de la Serra. El preu de l’entrada és de 12 € anticipada i 15 € a taquilla. A Diaridelamusica.com hem parlat amb Pablo Redondo, el programador del cicle per excel•lència de la música sense endolls a casa nostra.

Comentaris

Núria Calsapeu ha dit…
Si estàs cansat el divendres és normal i amb això li dóno la raó a l'Eloi però em sembla que t'exigeixes massa!
I què si avui no tens un plan? i què si no sempre ets agradable? i què si algun dia la teva parella no està a gust amb tu?
Jo ja fa temps que he deixat aquestes exigències tancades amb clau. No sempre sóc fantàstica, tinc molts defectes i a vegades arriba el divendres i en comptes de compartir-lo amb gent m'agafa un atac d'introspecció i vull estar sola..a qui no li agradi que no miri!i, saps què?m'agrada haver-les tancat amb clau perquè sóc més sincera amb mi i amb els que m'estimo.

Entrades populars