Un acte ple de satisfaccions


Vídeo del passat 2 de desembre corresponent a la presentació de Política i Valors. Com restaurar la grandesa de la política?, que haurà estat una mena d'aperitiu a l'acte d'aquest 2 de febrer.

Ens fa il·lusió, a tota la gent de Valors, l'acte d'aquest dimarts a les vuit del vespre a la sala d'actes Caixa Laietana de Mataró, on comptarem amb la presència del president del Parlament, Ernest Benach, així com del periodista Francesc-Marc Álvaro i del consultor polític Antoni Gutiérrez-Rubí [veure apunt al meu bloc]. Tres convidats d'alt nivell i, sobretot, la presència de la segona autoritat del nostre país, el president de la cambra legislativa catalana. Un honor que ens omple de joia, francament. Es tracta d'una convocatòria que ha preparat des de fa mesos el nostre company Francesc Ponsa, inquiet de mena i interessat pel fenomen polític en totes les seves dimensions, el qual actuarà de mestre de cerimònies. Una cita que pretén seguir la reflexió encetada el passat 2 de desembre amb la presentació de Política i valors. Com restaurar la grandesa de la política?, de Daniel Ortiz [vídeo resum i vídeo llarg] i que per això es titula Valors i política. Una aliança possible?. Serà una nova activitat que celebrem a la sala d'actes de Caixa Laietana, al carrer Santa Teresa, que s'està convertint en el nostre espai de projecció pública gràcies a la gentilesa de l'entitat d'estalvis local.

Aquest serà el cinquè acte que programem com a associació cultural en cinc mesos: primer va ser, el 15 d'octubre, la presentació del llibre de Xavier Melloni El Desig essencial juntament amb l'editorial Fragmenta [aquí], després la presentació de Política i Valors el 2 de desembre, quinze dies després l'acte dels 10 anys dels Deu Minuts de Silenci per Escoltar el Nadal [aquí] i finalment el 24 de desembre la desena edició en si dels Deu Minuts de Silenci [aquí]. El 2009 ha estat un any ben carregat d'activitats promogudes des de Valors -en col·laboració amb altres entitats-: hem coorganitzat un cicle d'actes sobre Casaldàliga [aquí], la II Jornada Valors i Compromís sobre la interioritat [aquí] i el sopar-debat sobre el plaer protagonitzat per Teresa Forcades [aquí, vídeo que té més de nou mil visites, que es diu aviat].

Un projecte Valors, amb sis anys d'història al darrera, que no para, al contrari, sinó que incrementa paulatinament els seus esforços per distribuir-se en tots els canals possibles, en l'univers 2.0: tenim la revista en paper amb 150 subscriptors, la pàgina web valors.org [aquí], el butlletí quinzenal valors.org que enviem a 1.500 subscriptors, un canal de Youtube [aquí] i un a Vimeo per vídeos llargs [aquí], un perfil a Facebook [aquí] i des del mes de setembre un espai de 25 minuts en el marc del magazine nocturn Nits Estel [aquí]. Cada instrument pensat per a un ús diferent, tots interconnectats per a reforçar un projecte que volem encara molt més gran. I que més perquè ens ve de gust, perquè gaudim, duent-lo a terme.

En fi, molts motius per estar satisfets el dia abans de l'acte de Valors i política. Només falta que hi sigueu vosaltres, per estar contents del tot. Com diuen a televisió, "fins ara mateix".

Comentaris

Entrades populars