[Com són els alcaldes] Gandesa: Miquel Aubà, l'alcalde casolà | [Valors] Final de curs 'Nits estel amb Valors'

Cristina Fornós (ACN), Oriol Burgada, Eli Solsona, Miquel Aubà, Joan Salicrú i Jordi Boix (Ràdio Gandesa).

Miquel Aubà és, de moment, l’alcalde que ha segut a la taula del Com són els alcaldes vestit més informalment: camisa de cotó a ratlles blaves i blanques descordada, pantalons texans i sabates sense mitjons. Però que sigui casolà no exclou ser una mica presumit; a l’inici de l’entrevista Miquel Aubà no volia que diguéssim la seva edat. No li ha molestat, però, que expliquéssim les malifetes que protagonitza a la cuina. Aubà ha demostrat una gran cordialitat i empatia des del primer moment, quan s’ha fumat una cigarreta mentre esperava els preparatius de l’equip tècnic del programa. Un home trempat, disposat a respondre tot allò que se li pregunta, i que realment sembla que s’ha pres l’entrevista gairebé com un divertimento, que és el que preteníem.

· Enllaç aquí al post del bloc de Com són els alcaldes.

Final de temporada a 'Nits Estel amb Valors'
La pota radiofònica del projecte Valors, Nits Estel amb Valors, ha arribat al final del seu primer curs. Les darreres tres setmanes l'equip que prepara el programa us ha ofert tres noves entrevistes que recullo ara i aquí.
-Entrevista a Norbert Bilbeny, autor de Manual de Emancipación, que parla de perquè els joves triguen tan a marxar de casa a Catalunya i a Espanya i on assegura que ho fan més enllà de motius econòmics [aquí].
-Conversa amb Antoni Gutiérrez-Rubí [aquí] al voltant del lideratge.
-Entrevista a la professora Laura Alvareda [aquí] sobre el consum i a les nostres pautes de conducta en aquest sentit.

Comentaris

Entrades populars