[Com són els alcaldes] Berga: Juli Gendrau, un alcalde de pes

Home dotat d'una gran corpulència, l'alcalde de Berga imposa una sensació d'autoritat automàtica només trobar-se'l. Ja està bé amb una població que necessita com l'aigua un lideratge clar després de molts vaivens. Però a partir del segon dos de la trobada, Juli Gendrau es destapa com una persona absolutament assequible, sense complexos, que no escatima somriures i confessa que té Facebook per espiar què fan els seus conciutadans. L'alcalde és tot el contrari dels messiànics que pretenen envair la política catalana: no sembla gaire preocupat de passar a la història del seu municipi. Simplement pretén aportar allò que pugui durant el temps que el poble li ho permeti. Al peu del canó sempre, fins tard, cada dia, excepte quan pot escapar-se a passejar els gegants de la població per la Festa Major.

· Enllaç al post del bloc del Com són els alcaldes.

El Com són els alcaldes s'ha pogut fer també gràcies a la complicitat dels periodistes de proximitat dels pobles i ciutats que hem visitat, en especial de les emissores de la xarxa COM. Mira en aquest vídeo Fermí Riu (Ràdio Berga) i Pilar Márquez (Regió7) parlant amb l'alcalde de Berga Lluís Gendrau.

Comentaris

Carla ha dit…
Cal fer tant la pilota a un alcalde sense tenir en compte la seva obra? Tu que ets periodista hauries de saber que aquest home que tant enalteixes està a punt de tancar la ràdio de Berga perquè no té control de com s'hi donen les notícies... Ara, també podria ser que l'home estigués mal aconsellat...
Joan Salicru ha dit…
Hola Carla,
Efectivament el coneixement que tenim de Juli Gendrau és arran de l'estona que vam passar amb ella i de la documentació que vam fer-ne els dies abans. No em consta que l'alcalde estigui a punt de tancar la ràdio, de totes maneres.
Gràcies pel comentari,
joan

Entrades populars