Cent vídeos de Valors



Vas fent i ni t'adones, fins que un dia veus que al comptador del canal de Youtube de la revista Valors hi figura la xifra 100. Doncs resulta que si, que hem produït cent vídeos vinculats als continguts de la revista Valors, dins la nostra teoria que tan important són els números de la revista, els programes de ràdio o les conferències com un petit fragment de vídeo penjat a la xarxa o un tuit on se cita una frase que ens pugui fer reflexionar.

El darrer vídeo enregistrat és aquest fragment de l'entrevista que al mes de juliol ens va concedir Enric Juliana, director adjunt de La Vanguardia. El més vist, sense cap mena de dubte, és un petit fragment de la conferència sobre el plaer que la monja Teresa Forcades va impartir en un Sopar Debat, l'any 2009, al Casal de Sant Josep de Mataró, que té 13167 visites, arran de l'efecte mediàtic que s'ha desplegat al voltant de la benedictina.

En segona i tercera posició hi figura Joan Antoni Melé, subdirector de Triodos Bank, que va intervenir en el cicle Economia i valors el juny de 2011, ara fa una mica més d'un any. El resum d'aquella conferència, sota el títol "No podem separar els nostres diners dels nostres valors", té 1.646 visualitzacions. La xerrada, de forma íntegra, en té 1.628, molt aprop, per tant. En quart lloc en el rànquing apareix la conferència, en el marc del mateix cicle, pronunciada pel
director general d'Economia Social, Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat, Xavier López, el gener de l'any passat. Té 1.424 visites. I en cinquè, un dels primers vídeos que vam pujar en el canal de Youtube, la conferència que el president Pujol va venir-nos a fer el setembre de 2004 al Foment Mataroní, que suma 848 visualitzacions.

En els altres cinc llocs restants d'entre els deu vídeos més vistos hi ha un fragment de l'entrevista al president Maragall, un altre fragment d'una conversa amb el contacontes Pep Duran, un resum d'una conferència del jesuïta Xavier Melloni al voltant del seu volum El Desig essencial, el resum de l'acte sobre els deu anys dels Deu Minuts de Silenci per Escoltar el Nadal el desembre de 2010 on van intervenir Josep Maria Esquirol, Gregorio Luri i Jordi Cussó i un fragment de la intervenció de Pep Marí al primer Valors a peu de carrer a Ràdio Estel el setembre de 2010.

Aprofito, però, per mostrar sobre aquestes línies un altre dels noranta vídeos més que tenim penjats al nostre canal youtube. És el resum de la conferència que el setembre de 2010 el publicista Lluís Bassat ens va impartir a Tecnocampus Mataró-Maresme per obrir el cicle Economia i valors. Com a bon publicista que és, va saber també traçar una xerrada ben arrodonida.

Comentaris

Entrades populars