Valors: una tardor amb Francesc-Marc Álvaro i Àlex Rovira


Vídeo de l'acte on van participar Ernest Benach, Antoni Gutiérrez-Rubí i Francesc-Marc Álvaro.
Aquest curs 2012/2013 serà important per Valors. A banda del salt del programa de ràdio que fèiem fins ara a Ràdio Estel cap a La Xarxa, l'antiga COMRàdio, és un curs on celebrarem els 100 primers números de la revista. Ho farem amb diverses iniciatives que ja anirem desgranant però que esperem que comptin amb la complicitat de tots aquells que col·laboren amb nosaltres, ens llegeixen o ens coneixen.

Més enllà d'aquests dos elements, el primer trimestre del curs es presenta calent. De moment tenim ja confirmades dues cites que podeu apuntar a la vostra agenda. Les protagonitzaran el periodista Francesc-Marc Álvaro i el filòsof Àlex Rovira. Concretament, Álvaro presentarà a Mataró, el dilluns dia 1 d'octubre a 2/4 de 8 del vespre, el seu darrer llibre Entre la mentida i l'oblit (La Magrana), on reflexiona sobre el concepte de memòria històrica des d'una perspectiva crítica, en un acte convocat conjuntament amb  Òmnium Cultural a la seu de l'entitat catalanista (C/Argentona, 59). La sessió la presentarà el periodista mataroní Joan Safont. Álvaro ja ha estat en altres ocasions participant de les activitats de la revista: el febrer de 2010 va ser en una taula rodona sobre política i valors on també van acudir el llavors president del Parlament Ernest Benach i l'assessor en comunicació Antoni Gutiérrez-Rubí.
En el cas de Rovira l'acte s'organitza conjuntament amb Tecnocampus Mataró-Maresme i tindrà lloc el dijous 22 de novembre a les 7 de la tarda a la seu del parc tecnològic local, on Valors va dur a terme fa dos cursos el cicle Economia i valors [aquí], del qual guardem un bon record, amb personalitats que han agafat ara molt pes com Joan Antoni Melé, subdirector general de Triodos Bank. El filòsof barceloní parlarà del seu nou llibre, El mapa del tresor, i dirigirà la seva conferència al voltant de les idees de l'èxit i el fracàs. Rovira va participar ara fa tres anys a l'espai Nits Estel amb Valors, a Ràdio Estel, en una entrevista que es manté entre les més escoltades del podcast de Valors.

Preneu nota de tot plegat a les vostres agendes. I ajudeu-nos a fer-ne difussió.

Comentaris

Entrades populars