Valors tindrà a partir de setembre un programa a La Xarxa, l'antiga COMRàdio

L'emissora La Xarxa, fins a finals d'agost coneguda per COMRàdio, emetrà cada dissabte de 11 a 12 de la nit un nou espai radiofònic impulsat per l'Associació Cultural Valors. Durant una hora es reflexionarà sobre un valor o un conjunt de valors a partir d'alguna temàtica d'actualitat, seguint la línia traçada els tres darrers anys a l'emissora Ràdio Estel, on ha tingut diversos formats i el nom Valors a peu de carrer [podeu recuperar tots els programes emesos fins ara aquí]. El programa el presenta la periodista mataronina Queralt Flotats i el dirigiran la Maria Coll i un servidor, codirectors de la revista Valors. Es durà a terme des dels estudis de Mataró Ràdio en directe i en connexió amb l'emissora general.

És una gran notícia pels que impulsem el projecte Valors, que no només és la revista Valors, des de fa gairebé deu anys. Amb la compra per part de l'emissora de la Diputació de Barcelona de la versió radiofònica de la revista, que de totes maneres tindrà una personalitat pròpia, el projecte Valors es consolida en totes les seves vessants. En temps de crisi i de greus dificultats per la gran majoria d'iniciatives periodístiques. Un goig especial en un curs en què la revista celebrarà el seu número 100, el gener de l'any que ve.  

En aquests moments, a banda del programa de ràdio, l'Associació Cultural Valors edita onze números l'any de la 
revista Valors, compta amb una pàgina web renovada a fons aquest 2012 i manté presència a les xarxes socials TwitterFacebookYoutube i Vimeo. També ha produït tretze capítols de la sèrie de televisió Valors.tv, emesa durant el 2011 per la xarxa d'emissores locals Comunicàlia. I, des d'un punt de vista no mediàtic, organitza anualment la Jornada Valors i Compromís i altres activitats presencials durant l'any.

Tot això no seria possible sense la seixantena de persones que, calladament, a casa seva o al carrer, fan alguna de les tasques que permeten dur a terme les diferents iniciatives que tirem endavant. A tots, ells, moltes gràcies.

Comentaris

Entrades populars