L'èxit de tenir valors

Un moment de l'acte del dimarts dia 22 al Tecnocampus Mataró-Maresme. Foto: Àngels Ribas/Valors 

És un clàssic afirmar que, a la vida, si tens valors, tens menys possibilitats d’èxit que si en tens. Contradir aquesta afirmació i fer-ho amb exemples clars i entenedors per tothom és l’objectiu del volum que l’editorial Proteus i la revista Valors preparen de cara al proper Sant Jordi i com una forma d’arribar al número 100 de la publicació de la revista.

Així, l'’objectiu del  volum serà analitzar els valors que hi ha darrera l’èxit i demostrar que darrera la feina ben feta, darrera els premis i els elogis, sempre hi ha sacrifici, esforç, treball, ètica i compromís amb la societat.

Entre els entrevistats hi figuren Ana María Matute, Lluís Bassat, Iñaki Gabilondo, Andrés Rábago ‘El Roto’, Joan Roca del “Celler de Can Roca”, Pau Garcia-Milà, Judith Mascó, Joan Roca o Federico Mayor Zaragoza. El volum es vendrà en el circuit habitual de llibreries però per tal de fer-lo possible, s'obrirà una campanya de cerca de micromecenes a través de la plataforma Verkami.

La novetat es va anunciar aquest dimarts dia 22 per part del promotors de la revista en el transcurs de l'acte de celebració del número 100 de la revista, que va congregar unes dues-centes persones a l'auditori del parc tecnològic Tecnocampus Mataró-Maresme. El protagonista de l'acte se'l va endur el filòsof i escriptor Àlex Rovira, que va presentar el seu volum El Mapa del Tresor -coescrit amb Francesc Miralles- a partir d'una conferència titulada Creure és crear.

A l'acte també hi van prendre part l'alcalde de Mataró, Joan Mora, qui va fer una encesa defensa de la Política com a valor i el secretari de Família del Departament de Benestar i Família de la Generalitat, així com el president de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català.

Comentaris

Entrades populars