El mes de març, a Valors aprofundim sobre la 'cultura de l'esforç'

El número de març de Valors versa sobre l’esforç. No és la primera vegada que la revista dedica el seu monogràfic a parlar de la qüestió, però precisament des de la direcció de la revista s'ha cregut necessari actualitzar el concepte, donar-hi dues voltes més, degut a la quantitat de mencions que se n'han fet els darrers anys, que amenacen amb banalitzar-lo.
A aprofundir, per tant, en aquest concepte ens hi ajuden Antonio Argandoña, titular de la Càtedra “la Caixa” de Responsabilitat Social de l’Empresa i Govern Corporatiu d’IESE; Joan Vila, responsable de la Fundació Espavila; Pere Nieto, professor a l’escola Gravi de Barcelona; Teresa Ferrer, directora de l’Escola Ferrer i Guàrdia de Granollers; i Marta Bach, medallista olímpica en waterpolo, que de ser una esportista que passava desapercebuda per la seva condició de dona en un esport tradicionalment masculí ha esdevingut una autèntica heroïna. Bach és una de les protagonistes del project de ciutat 'Mataró, ciutat de valors' d'aquest mes de març, que es dedica també a treballar aquest valor. 
En el número de març també es recupera l'entrevista a Eduardo Santos, mediador entre víctimes d'ETA i els seus victimaris, emesa al programa Valors a l'Alça que Valors produeix a Mataró Ràdio per a La Xarxa de Comunciació Local.  
Finalment, a la secció Portes obertes, professor de Geografia de la Universitat de Girona, resumeix el contingut del llibre que acaba de publicar, Natura i espiritualitat a Catalunya (Documenta Universitaria).

A partir d'aquest número la revista passa a costar 3,50 euros l’exemplar i que la subscripció s’augmenta fins a 35 euros. Una puja a què les necessitats econòmiques ens obliguen.

Comentaris

Entrades populars