Gregorio Luri i Vivim del Cuentu expliquen històries sobre l’esforç per a petits i grans



Com a tercera activitat del cicle Valors i compromís, organitzat per celebrar el desè aniversari d’aquesta revista, i en el marc del projecte ‘Mataró, ciutat de Valors’ -durant el mes de març tota la ciutat se centra en el valor de l’esforç-, el proper diumenge 23 de març, a les 12 del migdia, tindrà lloc al Centre de Cooperació i Solidaritat de La Peixateria de Mataró (C/ Barcelona, núm. 50) , una sessió de narració d’històries sobre el valor de l’esforç per a petits i grans.

Els relats filosòfics sobre aquest tema aniran a càrrec de Gregorio Luri, filòsof, pedagog, autor del llibre El valor de l’esforç (Ed. Proteus) i col·laborador mensual d’aquesta revista, mentre que els contes infantils els explicaran els rondallaires de la companyia Vivim del cuentu (a la fotografia), grans experts en contes amb valors com ho demostren cada dilluns al programa radiofònic Valors a l’alça. Una activitat reflexiva i pensada per viure-la en família.

El cicle Valors i compromís l'organitza la revista Valors i consisteix cada mes en una activitat de reflexió al voltant del valor que proposa el projecte de ciutat 'Mataró, ciutat de valors'. El mes de gener va comptar amb la presència d'Àngel Castiñeira parlant del compromís i el febrer va ser el torn de Begoña Roman, la qual va reflexionar sobre el concepte d'alteritat.

Comentaris

Entrades populars