Entrevista a 'La Fàbrica' de m1tv parlant dels actes de la justícia de 'Mataró, ciutat de valors'



Aquí a sobre podeu veure l'entrevista que la Regina Aleñà ens va fer dijous a la tarda per al programa La Fàbrica de n1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme. Hi vaig ser en categoria de codirectora de la revista Valors, la qual junt amb l'Ajuntament de Mataró impulsa durant tot aquest 2014 el projecte de ciutat 'Mataró, ciutat de valors'.

Avui dissabte, precisament, a les 6, té lloc l'acte central del mes d'abril d'aquesta campanya, dedicat a la justícia. Justícia perquè avui Mataró recupera per a tots els seus ciutadans un espai que havia estat en litigi durant molts anys, el Pati del Cafè Nou, gràcies al diàleg entre les entitats confrontades per aquesta qüestió.

El dilluns -d'això també en parlem a l'entrevista- des de la pròpia organització del projecte hem convocat a les 19 hores una taula rodona a la Nau Gaudí sobre com superar els conflictes històrics que ens venen del passat. Hi intervindran Montserrat Tura, exconsellera de Justícia; Francesc-Marc Álvaro, periodista i autor de diversos volums relacionats amb la memòria històrica; i Jordi Palou, director del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya. Us hi esperem!

Comentaris

Entrades populars