El Teatre Principal d'Arenys se suma al Diaridelamusica.com

El dia que vam ser a Arenys de Mar, a principis de setembre, participant en els Vespres Digitals amenitzats per l'Oriol Ferran vam prendre contacte amb en Joan Iglesias, del Teatre Principal d'Arenys, tot fent una cervesa davant del local on havíem fet la taula rodona de presentació del Diaridelamusica.com. D'aquella conversa en va néixer la voluntat d'aprofundir els lligams amb aquesta entitat arenyenca. Ahir divendres, l'Eloi Aymerich com a director del Diaridelamusica.com va signar a les instal·lacions del teatre un conveni de col·laboració amb els gestors de l'espai, representats pel propi Iglesias.

L'acord segueix el sistema de multipartenariat proposat des de Clack, la productora de Diaridelamusica.com: moltes entitats, empreses i institucions aportant una quantitat molt petita però que ajuda a fer una mica més viable el projecte. Hi creiem molt, en aquest sistema de finançament, en temps de vaques magres. L'acord ens compromet a promocionar i difondre les propostes que arribin des d'aquest teatre maresmenc amb una llarga i avalada trajectòria, cosa que farem amb molt de gust.

El Diaridelamusica.com suma aquesta entitat arenyenca a la seva xarxa d'entitats col·laboradores després d'haver arribat a acords similars amb Caixa Laietana, la Casa de la Música Popular i la sala Privat, totes elles amb seu a Mataró. Tot plegat amb la voluntat de convertir-se amb l'autèntic node entre el públic, els mitjans de comunicació, els grups i els operadors públics i privats vinculats a la música a casa nostra. Des de Clack ens ho creiem, també, tot això: ho hem estat fent els darrers quatre anys i ho seguirem fent tant temps com sigui possible. Amb una única voluntat: donar el màxim ressò comunicatiu a la música que es fa i es desfà al nostre voltant contribuint també a fer, a relligar, a soldar la comarca. Compteu amb nosaltres.

Comentaris

Anònim ha dit…
Hey, I can't view your site properly within Opera, I actually hope you look into fixing this.

Entrades populars