[Valors] Aquest dijous Lluís Bassat obre el cicle 'Economia i valors' al Tecnocampus Mataró-Maresme


Lluís Bassat en l'acte dels 25 anys de la revista Capgròs (vídeo produït per Eloi Aymerich).

Aquest dijous dia 21 comencem el cicle Economia i Valors al Tecnocampus Mataró-Maresme, un cicle que vol reflexionar sobre l'economia del present i del futur a partir del prisme dels valors i que organitzem des de l'Associació Cultural Valors, la Fundació Bufí i Planas i amb el suport de Tecnocampus Mataró-Maresme. És una d'aquelles iniciatives que hem treballat llargament durant mesos i mesos i que ara veuen la llum.

El primer convidat del cicle, que s'allargarà fins el juny que ve cada darrer dijous de mes a les set de la tarda, és el publicista Lluís Bassat, el qual s'ha vinculat darrerament de forma especial a Mataró ja que la capital del Maresme s'ha compromès en la construcció d'un museu que acollirà la seva col·lecció d'art contemporani. Bassat oferirà una conferència sobre la creativitat i en acabar els presents podran adreçar-li les preguntes que vulguin. L'acte serà retransmès via la xarxa Twitter amb el hashtag, l'etiqueta, #economiaivalors. Tots els que es vulguin apuntar a piular, ja ho saben, seran molt benvinguts.

L'organització de l'acte, i aquesta ja és una apreciació personal, respon d'alguna manera també a un cert afany antiestatalista, contra la concepció de què les institucions ho han de fer tot, en aquest cas l'Ajuntament. El cicle de conferències el promou una entitat social l'Associació Cultural Valors, que està recolzada en aquesta iniciativa per la la Fundació Bufí i Planas -des del món empresarial-. L'Ajuntament, a través del Tecnocampus Mataró-Maresme, ofereix el suport a la iniciativa i en garanteix la viabilitat tècnica. M'encantaria que poguéssim consolidar aquest espai en el futur i convertir això en l'embrió d'un Tribuna Mataró com havia reclamat el Partit Popular en un ple de l'anterior mandat. Ja ho veurem si és possible, però demà a partir de les set de la tarda farem el proper pas.

· De l'acte en parla l'alcalde Baron aquí i la regidora d'Innovació i Promoció de Ciutat Alícia Romero aquí.

Comentaris

Entrades populars