Luis Rojas Marcos obre el nou curs de 'Valors' reflexionant sobre la memòria



El nou curs de la revista Valors s'obre, en aquest número de setembre, amb un monogràfic sobre la memòria que protagonitza el psiquiatre espanyol afincat als EUA Luis Rojas Marcos. "La nostra memòria és la nostra identitat", afirma en el titular de l'entrevista el prestigiós científic, el qual Valors va entrevistar el mes de juliol a Madrid aprofitant una visita seva a la capital espanyola.

A reflexionar sobre la memòria individual, però també de la memòria col·lectiva, ens hi ajuden el periodista, Francesc-Marc Álvaro -autor del volum Entre la mentida i l'oblit-; la psicòloga Anna Pagès; les neuròlogues Montserrat Alegret i Anna Espinosa, membres de la Fundació ACE i el testimoni de Montse Punsola, membre de l’Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer.

Precisament, Valors -conjuntament amb la delegació de Mataró d'Òmnium Cultural- ha convocat, per al proper dilluns 1 d'octubre, la presentació a la capital del Maresme del darrer llibre de Francesc-Marc Álvaro, on fa una mirada crítica al concepte de 'memòria històrica'. Podeu confirmar la vostra assistència clicant aquí. Aquest és un dels actes que Valors organitza en aquest inici de curs 2012/2013.

Valors
recupera per a aquest inici de curs les col·laboracions del filòsof i doctor en Comunicació Francesc Grané i engruxeix la secció Propostes, amb una peça inicial de caràcter rotatori i la inclusió d'una nova columna sobre televisió firmada pel periodista David Casals.

Comentaris

Entrades populars