Avui que som dissabte...

Tenia moltes ganes d'explicar tot el que vam fer dissabte, perquè la veritat és que el dia va donar molt de sí; va ser un dissabte tipus -el que passa és que quasi mai tinc/tenim un dissabte tipus sinó que hi ha molts models diferents-... El primer que vam fer va ser anar a esmorzar al Fet d'Ara, a la plaça de Granollers, i després vam anar a comprar al mercat: "Un melón, un euro con noventa!", deia un dels venedors amb la cantarella típica de la gent que es dedica a aquestes coses. Feia dies que no hi anàvem, al mercat, i realment és algo impressionant; hi ha molta vida, molta alegria, molt de color... A més fa gràcia perquè es crea una sensació d'empatia entre els que venen i els que compren i amb la resta dels que compren... vull dir que tothom fa el que toca el dissabte al matí: aprovisionar-se per la setmana, i això genera una complicitat.
Al mercat vam comprar fruita, verdura i les coses que es compren al mercat -menys peix, veus? estàvem a punt de comprar-ne però al final vam dir... ai, que si no ens ho mengem ràpid se'ns podrirà... total, que no en vam comprar- però també hi ha coses que no es poden comprar al mercat, per exemple un carro de la compra supercompacte que només es troba... a l'Alcampo!

Total que després de fer una mica de iaios i passar pel mercat vam fer de joves tipus i ens en vam anar al Mataró Parc amb cotxe, amb Els Pets a tota pastilla i gastant gasolina... evidentment, un cop ets a la caverna no només acabes comprant el que volies sinó unes quantes coses més, però això ja és una altra història... Després vam tornar a casa i cadascú va anar a dinar amb les famílies respectives, però just en tornar vam veure que hi havia coses que encara no havíem comprat i que trobaríem... al fantàstic Mercadona de la plaça Occitània! I cap allà vam anar, ara fent una mica de Tercera Via entre el Mercat tronat de la plaça de Cuba i la caverna-Mataró Parc. Però la cosa encara no havia acabat ni de lluny... Després havíem decidit que m'havia d'anar a comprar roba pq la que tinc està feta pols i em faltava coses per mudar-me (el dia d'en Pujol, per exemple, anava amb uns pantalons amb forats...). Doncs vam baixar cap al centre i, després de menjar-nos un gelat collonut al Dino's de la plaça de Santa Anna -qui diu que Mataró no té de tot? serà capullu!- vam anar cap al carrer de Barcelona. Allà vam entrar a diverses botigues i al final vaig acabar comprant-ne uns texans a Pep Llasera i dos camises i uns altres pantalons a ca la Cristi... Després encara vam passar pel Robafaves a fer-nos socis de la Unió de Cooperadors per poder ser de la Cooperativa de Consum -això ho explico un altre dia-. I llavors si ja va ser moment de tornar cap a casa, que teníem sopar amb uns tiets de l'A.F. ... Quin estrés, joder!

Comentaris

Entrades populars