Heu perdut els apocalíptics

Avui és un gran dia, de veritat. Ha costat i s'ha arribat a donar una imatge absolutament teatral del circ -mai més ben dit- de la política. Sí. I a l'últim minut, d'acord. Però al final el resultat és el que és: els apocalíptics han perdut. I els integrats hem guanyat. Així de clar, sense paliatius. Botifarra. Per una vegada hem guanyat, i ho hem fet per golejada. Hem sumat, hem fet pinya, hem buscat el consens, hem pactat, hem fet de catalans, més que mai. Hem tret el millor de nosaltres mateixos, com en les grans ocasions, en els moments difícils i convulsos. Aquells moments en què som imparables.

Avui perden els desconfiats, els pessimistes, els cansats, els mandrosos, els que mai volen fer res, els que no s'il·lusionen, els que remuguen de tot, els que es queixen de tot. Els que no són res. Els que només disfruten amb la crítica obsessiva, amb l'atac, amb l'odi, amb les insinuacions malaltisses, els que viuen dels tòpics. Els que no creuen que poguem avançar tots junts, superant lògiques partidistes. I és que en realitat viure així ja els va bé. No volen que res canviï perquè el que els dol és veure que les coses poden avançar sense ells. Avui anireu a dormir tristos perquè us haureu adonat que els ciutadans d'aquest país -en aquest cas els polítics- no són tan dolents ni tan estúpids com us pensàveu. A vegades es perd, ja se sap. Avui us ha tocat a vosaltres. Us ho mereixeu.

Comentaris

Joaquim ha dit…
Ara li haurem de demanar a en Manel Mas que a més a més de pragmatisme i posi il.lusió quan parli i "treballi" amb els seus companys al Congrès de Madrid.
Salutacions
Anònim ha dit…
Un pèl magnificat el teu post, no?

Aixolot
Anònim ha dit…
Un dia històric pel nostre petit país.Potser massa circ i poca responsabilitat durant massa mesos però per fi ja el tenim.
xandri
Xavi Amat ha dit…
N'estàs segur, Joan, que han perdut els apocalípics? Mira que aquests dies n'arriben a sortir, eh? I no n'aprendrem mai d'un refrany tan nostre com que "no es pot dir blat fins que no sigui al sac i ben lligat".
Joan Salicru ha dit…
xamat,
si, si, ho crec fermament. Per exemple, ahir una persona q sempre ha odiat PMaragall i l'ha tractat de borratxo em diu q ha actuat de president de tots els catalans... I pq molts apocalíptics q em trobo abaixen el cap i admeten: "No m'esperava q sortís un Estatut tan bo".
joan
Anònim ha dit…
get to know our first blog -

[url=http://trailfire.com/lipitor] lipitor memory loss [/url]

http://trailfire.com/lipitor
[url=http://trailfire.com/lipitor] lipitor and alcohol [/url]
Anònim ha dit…
look my video blog -

[url=http://trailfire.com/ambien] long term ambien [/url]

http://trailfire.com/ambien
[url=http://trailfire.com/ambien] ambien com [/url]

Entrades populars