Manifest pro tornada de Ramon Radó

Companys blogaires, amics tots,

Pràcticament cada dia, al vespre, entrem a tots i a cadascun dels vostres blogs. Els obrim, els mirem, els llegim... de dalt a baix. Busquem els comments dels anteriors posts o dels que es puguin haver fet del blog actual. A vegades riem, altres ens cabregem, alguns cops els trobem massa llargs... però ens agrada fer aquest recorregut. És una manera d'anar-se'n al llit ben acompanyat.

Des de fa un temps, però, hi ha una absència entre nosaltres. Sense dramatisme, però sense amagar la veritat. La blogosfera mataronina ha perdut un dels seus elements més enginyosos, més trempats, més subtils i descarnats. I això que és un dels primers que va començar a escriure a la nostra blogosfera. Però amb el temps ha defallit. Només la Festa Major de les Santes amb les seves inveterades polèmiques -quan comencen? van existir Juliana i Semproniana?- ha aconseguit que tornés a l'activitat encara que fos per poc temps. I una visita d'un dels dos signants al camp nou va motivar in extremis un nou post seu. Però no hi ha manera. No trempa ni amb l'Estatut. Què hi farem! Els seus motius deu tenir.

Però els signants d'aquest manifest no ens reunim. Creiem que la nostra petita blogosfera necessita de la teva pluma. Encara que en Fàbregas et faci treballar molt a telenoticies.com. Encara que la Sala t'exploti amb tots els seus muntatges. Encara que la lectura de deu diaris el mateix dia t'impossibiliti pensar en una nova creació.

Per això, els sotasignants demanem la complicitat de tots els bloggers amics per demanar la tornada a la xarxa de Ramon Radó i Trilla, resident al carrer de Sant Ramon número 18, amb el correu electrònic ramonrado@hotmail.com.

Volem més posts, teus, Radó! En volem més! "Que [tant] llegir no et faci perdre l'escriure"!
Bombardegem-lo de mails fins q no s'hi pugui negar! La victòria serà nostra!

1.Joan Safont i Plumed
2.Joan Salicrú i Maltas
3.Francesc Amat i Maltas
4.Oriol Rodríguez i Vilarupla

Mataró, a 7 d'octubre de 2005

Comentaris

Miguel ha dit…
M'adhereixo al manifest:

5.Miguel Guillén Burguillos
Eu ha dit…
Jo també m'hi adhereixo! Trobem a faltar la seva ironia...

6. Eulàlia Mas
Anònim ha dit…
Home, pobret, si va de cul deixeu-lo respirar, que encara el matareu!!!!
Ah!I no és un pèl heavy penjar la seva adreça a internet????
Ramon, guapo, fes el que puguis!

Aixolot
Anònim ha dit…
Jo m'adhereixo a la plataforma pro-retorn a l'activitat del blog d'en Ramon. Una de les coses que pràcticament faig un parell o tres cops per setmana és mirar si hi ha novetats dins el blog d'en Ramon i ultimament m'emporto la decepcio de no trobar cap novetat.

Aixi que des de Paris demano fermament: RAMON TORNA A ESCRIURE!!!!!

Entrades populars