La reforma de l'impost de successions i les consultes populars protagonitzen una nova edició de 'La tertúlia' (política) de Mataró Ràdio

Francesc Teixidó (ERC), Joan Carles Garcia (CiU) i Ivan Pera (PSC) han substituït avui puntualment als titulars del debat Antoni Soy, Montserrat Candini i Consol Prados, que per diversos motius no han pogut ser a La tertúlia.

Nova edició aquesta tarda de l'espai La tertúlia, un programa setmanal de l'equip d'informatius de Mataró Ràdio que jo presento un cop al mes amb els representants dels partits polítics que hi ha a l'Ajuntament de Mataró com a protagonistes. Com sempre, la voluntat de parlar de temàtiques globals -catalanes, espanyoles, europees o mundials- però amb representants locals. No es tracta de parlar ni de Mataró ni del Maresme explícitament encara que tot allò de què parlem a La tertúlia els afecta, òbviament. En aquesta ocasió, la tertúlia ens ha donat donat per dos temes: la reforma de la llei de successions aprovada pel Parlament de Catalunya la setmana passada i l'onada de consultes populars per la independència a diversos indrets de Catalunya. Intervencions com sempre coherents amb les seves posicions polítiques de Salvador Milà (ICV), Adam Alonso (PP) i Juli Cuéllar (CUP) i presència avui com a covers de Francesc Teixidó (ERC) substituint Antoni Soy, Ivan Pera (PSC) fent el mateix amb Consol Prados i Joan Carles Garcia (CiU) per Montserrat Candini. Una vegada més un debat sense grans estridències però on es dóna veu a tothom perquè exposi les idees més d'acord amb el seu pensament polític. Si voleu recuperar-ho, heu de clicar aquí.

Comentaris

Entrades populars