25-novembre: Núria Chinchilla parla de la crisi com a oportunitat

Després de la conferència inaugural del cicle, aquest dijous dia 21 d’octubre, el cicle Economia i valors organitzat conjuntament per l’Associació Cultural Valors, editora de la revista Valors, amb la maresmenca Fundació Bufí i Planas, i amb el suport del Tecnocampus Mataró-Maresme, segueix el 25 de novembre amb la presència de Núria Chinchilla, professora de IESE. La conferència de Chinchilla, titulada La crisi com a oportunitat, tindrà lloc en el marc de l’entrega dels tretzens premis Bufí i Planas. L’acte es produirà el dijous dia 25 de novembre a les set del vespre al centre de congressos del nou parc tecnològic, que està situat a la zona del Rengle de Mataró, tocant a l’escultura de Laia l’Arquera.

Núria Chinchilla, doctora en Economia i Direcció d’Em-preses i MBA per IESE (Universitat de Navarra), és llicen-ciada en Dret per la Universitat de Barcelona, professora de IESE Business School i directora del Centre Interna-cional Treball i Família. És consultora d’empreses i mem-bre de diversos consells. És membre del Top Ten Management espanyol i és autora de diversos llibres, entre els que destaquen Dueños de nuestro destino escrit amb Maruja Moragas, La ambición femenina: como re-conciliar trabajo y familia, coescrit amb Consuelo León i Ser una empresa familiarmente responsable.

Chinchilla també és membre, des de 2002, del Jurat que avalua i concedeix els premis de la Fundació Bufí i Planas, els mateixos que s’entreguen a l’acte del 25 de novembre. Fins aquest any, els guardons s’atorgaven a la capital catalana, però aquest any la Fundació aposta per fer-ho a la capital del Maresme, prop de la seu d’Euroquimica a Dosrius.

Comentaris

Entrades populars