[Valors] La creativitat que ens fa progressar (Novembre 2010)

Temps enrere vam dedicar dos números de la revista a parlar sobre la crisi. El primer per a fer un diagnòstic de quins valors ens havien portat a la crisi econòmica actual i el segon per a apuntar quins valors ens farien faltar per sortir de la crisi i, sobretot, per canviar la nostra manera de guanyar-nos les garrofes. Ara, amb el cicle Economia i valors que hem obert el passat 21 d’octubre amb Lluís Bassat al Tecnocampus Mataró-Maresme pretenem incidir de nou sobre la qüestió. Cada mes tindrem un convidat de primera línia que, des de la seva perspectiva, ens ajudarà a donar llum sobre aquest interrogant que tenim plantejat sobre els nostres caps: com ens en sortirem, de tot això? La conferència de Lluís Bassat versava sobre la creativitat i és a aquest valor que dediquem el monogràfic del mes de novembre a Valors. Ho fem amb una transcripció dels millors moments de la xerrada de Bassat [aquí en text, aquí en àudio, aquí en vídeo] i també amb una entrevista a una artista excel·lent com és Maria del Mar Bonet, a la qual ha entrevistat la nostra companya Maria Salicrú-Maltas. L’article introductori és de Francisco Javier Bustamente, psicòleg i poeta [aquí].


ESCOLTA LA VERSIÓ RADIOFÒNICA DEL MONOGRÀFIC, EMESA AVUI DILLUNS DIA 15, AMB JOSEP LLUÍS DE GABRIEL, JAVIER BUSTAMANTE I POL BARTRÉS, PARLANT SOBRE LA CREATIVITAT A NIVELL ARTÍSTIC, ECONÒMIC I CIENTÍFIC. MIRA´N TAMBÉ EL VÍDEO



La propera cita del cicle Economia i Valors serà el 25 de novembre i la professora de IESE Núria Chinchilla en serà la protagonista. Com sempre, a les 7 de la tarda al Centre de Congressos del Tecnocampus Mataró-Maresme, un parc tecnològic creat precisament per afavorir el canvi de model productiu al qual fèiem referència línies enrere. Us hi esperem!

Comentaris

Ei, molt bé Joan el programa. Espero que tot vagi bé!!!

Entrades populars