Tercera i última crònica des de Nicaragua: un nou projecte a Masaya?

Mataró podria obrir un nou projecte de Cooperació a Nicaragua, concretament a Masaya, una població situada a pocs quilòmetres de la capital, Managua. Es tracta d’una iniciativa de suport a les persones disminuïdes que viuen en aquesta ciutat on hi ha una delegació del despatx d’advocats laboralistes Col·lectiu Ronda, amb seu original a Mataró. En el projecte hi hauria implicats també l’entitat Frater de Masaya, que agrupa el col·lectiu de disminuïts físics, i de part catalana entitats com la Fundació Maresme de Mataró.

Aquest dimecres, precisament, va tenir lloc una visita de la delegació d’EPMA Solidària a Masaya aprofitant la seva presència al país arran de la inauguració del projecte Salvando el Nido al barri de Boris Vega d’Estelí. La delegació, on figurava també el regidor de Cooperació de Mataró Carlos Fernández, va ser rebuda per la corporació municipal. El coordinador d’EPMA Solidària, Joan Antoni Ciller, es mostra convençut de la idoneïtat del projecte.

El mateix dimecres, ja a Managua, la capital del país, la delegació va visitar l’altre projecte que l’Ajuntament de Mataró, a través del Fons Català de Cooperació i la Fundació Josep Comaposada, té establert al país centreamericà i que consisteix en donar suport econòmic –per valor de 38.000 euros- al Frente Nacional del Trabajo.

Comentaris

Entrades populars