La transparència i la seriositat a 'Valors a peu de carrer'

L'estada a Nicaragua m'ha impedit disposar d'alguns materials vinculats al projecte Valors que ara recupero. Són les dues darreres edicions del programa Valors a peu de carrer que fem cada dilluns de 9 a 10 a Ràdio Estel, al 106.6 de la FM o a www.radioestel.com.



El dilluns anterior -clicar a sobre per escoltar-ho- vam dedicar el programa a parlar de la transparència, amb el pretext del cas Wikileaks com a rerefons. El programa va constar d'entrevistes a Jesús Lizcano, president de l’ONG Transparencia Internacional que cada any elabora un informe sobre la corrupció al món; Rosa Massagué, secretària general de Reporters Sense Fronteres d'Espanya i Francesc Mateu, d'Intermon Oxfam, sobre la transparència des del camp de les ONG.



I aquest dilluns el Valors a peu de carrer el vam dedicar a parlar de la seriositat, a la idea de viure la vida amb profunditat, amb gravetat. Ho vam fer aprofitant alguns dels continguts del primer capítol de la sèrie de televisió Valors.tv que en aquest cas protagonitza l'actor Joan Pera. En la versió radiofònica, però, hi sumem una conversa amb el filòsof i escriptor Ferran Sáez i el sociòleg Lluís Sáez, els quals han col·laborat amb Valors en diverses ocasions. Ferran Sáez, precisament, va escriure l'article El Carnestoltes postmodern: la disfressa d'una disfressa [aquí] pel número de febrer de 2009 que vam titular Pensar la vida i que anava de la mateixa temàtica. El conjunt del monogràfic, on també va escriure Joan Pera, el podeu trobar aquí. Vaja: Carnestoltes sí, però no cada dia.

Comentaris

Entrades populars